Плејбој зечица учи Квадрада енглески!

Хуан Квадрадо је један од најбољих фудбалера Колумбије. Са Хамесом Родригезом чини срж везног реда репрезентације, а управо су њих двојица и Радамел Фалкао представљају страх и трепет за ривале. Једино у чему Квадрадо, однедавно члан Челсија у који је стигао из Фјорентине, није баш најбољи је - енглески језик. И, ту је у помоћ позвао потпуно неочекивану особу.

Фудбал 19.02.2015 | 20:00
Плејбој зечица учи Квадрада енглески!

Како су пренели британски таблоиди, брзоноги Квадрадо је за своју личну наставницу изабрао Плејбојеву "зечицу", Карлу Хоу.

Момак кога је Челси платио 26,8 милиона фунти, наиме, зна само шпански и - да би се што пре снашао у Лондону, била му је потребна конкретна помоћ.

Карлу је упознао током једног путовања за Лос Анђелес, а она му је путем инстаграма понудила своје услуге. Енглеског језика.

Иако Челсијеви челници јавно тврде да ће му они пронаћи неког ко ће Хуана Квадрада подучавати језику земље у коју је дошао, он је већ узео прве часове.

И, како сазнају британски таблоиди, у питању су заиста - часови енглеског и ништа више од тога, јер је Квадрадо веран својој девојци, италијанском моделу Мелиси Ботеро. А Карла? Карла Хау у међувремену ради оно што је и навикла - фотографише се свуда и у свакој прилици.

Коментари / 0

Оставите коментар