Nene mijenja Kerola u Vest Hemu!

Čekićare će u napadu do kraja sezone predvoditi Brazilac Nene.

Fudbal 19.02.2015 | 18:20
Nene mijenja Kerola u Vest Hemu!

Vest Hem je ekspresno reagovao i pronašao zamenu za povređenog Endija Kerola, koji će zbog operacije ligamenata kolena odsustvovati do kraja sezone. Čekićari su odlučili da angažuju Nenea, a tu vest prvo je je objavio na Tviteru Džek Salivan, sin jednog od vlasnika kluba Dejvida Salivena. Ubrzo je i sam Brazilac, koji je dve godine proveo u Al-Garafi (istekao ugovor), potvrdio da je potpisao ugovor do kraja sezone sa opcijom produžetka.

„Veoma sam uzbuđen i srećan što sam ovde. Nekoliko meseci sam razmišljao u vezi povratka u Evropu zbog samog fudbala, ambijenta, jer ovde je sve daleko bolje. Ovo će biti zaista dobar izazov za mene da se takmičim u ligi kakva je Premijer liga. Ona je najbolja na svetu i to je veliki motiv za mene“, rekao je Nene.

Brazilac je branio boje Maljorke, Alavesa, Selte, Espanjola, Monaka i PSŽ. U zimskom prelaznom roku pregovarao je sa Real Sosijedadom, ali imao je tu mogućnost da kao slobodan igrač bude strpljiv i sačeka bolju ponudu. Nene je poznat kao brz igrač, dribler i specijalista za slobodne udarce.

Komentari / 0

Ostavite komentar