Нене мијења Керола у Вест Хему!

Чекићаре ће у нападу до краја сезоне предводити Бразилац Нене.

Фудбал 19.02.2015 | 18:20
Нене мијења Керола у Вест Хему!

Вест Хем је експресно реаговао и пронашао замену за повређеног Ендија Керола, који ће због операције лигамената колена одсуствовати до краја сезоне. Чекићари су одлучили да ангажују Ненеа, а ту вест прво је је објавио на Твитеру Џек Саливан, син једног од власника клуба Дејвида Саливена. Убрзо је и сам Бразилац, који је две године провео у Ал-Гарафи (истекао уговор), потврдио да је потписао уговор до краја сезоне са опцијом продужетка.

„Веома сам узбуђен и срећан што сам овде. Неколико месеци сам размишљао у вези повратка у Европу због самог фудбала, амбијента, јер овде је све далеко боље. Ово ће бити заиста добар изазов за мене да се такмичим у лиги каква је Премијер лига. Она је најбоља на свету и то је велики мотив за мене“, рекао је Нене.

Бразилац је бранио боје Маљорке, Алавеса, Селте, Еспањола, Монака и ПСЖ. У зимском прелазном року преговарао је са Реал Сосиједадом, али имао је ту могућност да као слободан играч буде стрпљив и сачека бољу понуду. Нене је познат као брз играч, дриблер и специјалиста за слободне ударце.

Коментари / 0

Оставите коментар