Đura odgovara Popoviću: Ne znam zelenaše!

Bivši predsednik Partizana tvrdi da su crno-beli za vreme njegovog mandata vratili kredit u iznosu od 19.000.000 dinara, zbog kojeg je „Zemunelo“ stavljen pod hipoteku.

Fudbal 19.02.2015 | 16:00
Đura odgovara Popoviću: Ne znam zelenaše!

Odjeknula je poput bombe izjava Zorana Popovića kako je bivši predsednik Partizana Dragan Đurić pozajmio oko 100.000 evra od zelenaša za potrebe crno-belih. Uz dodatak da ništa od toga nije vraćeno fizičkim licima, zbog čega je, kako reče, sadašnji predsednik šokiran.

Đurić je, međutim, kratkoj izjavi za MOZZART Sport opovrgao navode aktuelnog prvog čoveka kluba iz Humske i poručio da nikad nije bio umešan u sumnjive poslove.
„Hvala bogu, nikad u životu nisam upoznao nijednog zelenaša, a kamoli od njih pozajmio novac. Bilo u privatne, svrhe moje forme ili zarad Partizana. Nije mi poznato da li je to neko iz kluba nekad činio, ali odgovorno tvrdim da smo moja ekipa ljudi i ja posao rukovođenja crno-belim obavljali savesno u interesu Partizana. Uostalom, o našim potezima postoje verodostojni zapisnici sa sednica Upravnih odbora kluba na kojima nijednom nisu pomenuti zelenaši“, poručio je Đurć za naš portal.

Druga informacija koja je zaokupirala pažnju javnosti glasi da je Partizanu odobren kredit u vrednosti od 4.000.000 evra kod „Poštanske štedionice“, ali da je Sportski centar „Zemunelo“ stavljen pod hipoteku još prošle zime, u vreme kad je predsedničku funkciju obavljao upravo Dragan Đurić.
„To za hipoteku je tačno. Reč je o kreditnom iznosu od 19.000.000 dinara, ali valja znati da smo tu sumu vratili do kraja našeg mandata“, dodao je Đurić.

Čovek koji je na funkciji predsednika proveo šest i po godina kaže da ne želi da polemiše sa svojim naslednikom u fotelji prvog čoveka Partizana.
„Ono što je meni najvažnije jeste da u subotu pobedimo Voždovac, to je jedini interes koji imam i ništa me sem toga ne interesuje. Ponajmanje da se prepucavamo medijski“, zaključio je Dragan Đurić.

Komentari / 0

Ostavite komentar