Ђура одговара Поповићу: Не знам зеленаше!

Бивши председник Партизана тврди да су црно-бели за време његовог мандата вратили кредит у износу од 19.000.000 динара, због којег је „Земунело“ стављен под хипотеку.

Фудбал 19.02.2015 | 16:00
Ђура одговара Поповићу: Не знам зеленаше!

Одјекнула је попут бомбе изјава Зорана Поповића како је бивши председник Партизана Драган Ђурић позајмио око 100.000 евра од зеленаша за потребе црно-белих. Уз додатак да ништа од тога није враћено физичким лицима, због чега је, како рече, садашњи председник шокиран.

Ђурић је, међутим, краткој изјави за МОЗЗАРТ Спорт оповргао наводе актуелног првог човека клуба из Хумске и поручио да никад није био умешан у сумњиве послове.
„Хвала богу, никад у животу нисам упознао ниједног зеленаша, а камоли од њих позајмио новац. Било у приватне, сврхе моје форме или зарад Партизана. Није ми познато да ли је то неко из клуба некад чинио, али одговорно тврдим да смо моја екипа људи и ја посао руковођења црно-белим обављали савесно у интересу Партизана. Уосталом, о нашим потезима постоје веродостојни записници са седница Управних одбора клуба на којима ниједном нису поменути зеленаши“, поручио је Ђурћ за наш портал.

Друга информација која је заокупирала пажњу јавности гласи да је Партизану одобрен кредит у вредности од 4.000.000 евра код „Поштанске штедионице“, али да је Спортски центар „Земунело“ стављен под хипотеку још прошле зиме, у време кад је председничку функцију обављао управо Драган Ђурић.
„То за хипотеку је тачно. Реч је о кредитном износу од 19.000.000 динара, али ваља знати да смо ту суму вратили до краја нашег мандата“, додао је Ђурић.

Човек који је на функцији председника провео шест и по година каже да не жели да полемише са својим наследником у фотељи првог човека Партизана.
„Оно што је мени најважније јесте да у суботу победимо Вождовац, то је једини интерес који имам и ништа ме сем тога не интересује. Понајмање да се препуцавамо медијски“, закључио је Драган Ђурић.

Коментари / 0

Оставите коментар