Šok za Partizan: Gagić traži raskid ugovora!

Posle ovakvog poteza, crno-beli ostaju sa samo jednim centrom u sastavu, a još se ne znaju tačni razlozi zašto se Gagić odlučio na ovaj korak.

Košarka 04.02.2015 | 13:40
Šok za Partizan: Gagić traži raskid ugovora!

Novi ozbiljan udarac za košarkaški klub Partizan - centar Đorđe Gagić, prema nezvaničnim informacijama, podneo je zahtev za raskid ugovora. Partizan će tako u ovom trenutku ostati sa samo jednim centrom u sastavu, Nikolom Milutinovom.

Niko od čelnika Partizana nije bio dostupan za komentar novonastale situacije. Pre Gagića, crno-beli su ove sezone već ostali bez jednog centra, Đoke Šalića, koji je jesenas napustio klub. Nedavno je i Luka Bogdanović napustio Partizan, ali on je imao otvoren ugovor, pa je završio u Andori.

Đorše Gagić je u Partizan došao u leto 2012. godine iz vršačkog Hemofarma, a sa crno-belima je tada potpisao ugovor na četiri godine.

Gagić je u dosadašnjem toku sezone prosečno beležio 9,6 poena i četiri skoka po utakmici.

Partizan će brzo morati da reaguje i baci se u potragu za centrom, a od ranije traži plejmejkera. Vremena je sve manje, za dve nedelje je završni turnir Kupa Radivoja Koraća, a do kraja Jadranske lige ostalo je još šest kola.

Ovaj košarkaš je sa beogradskim klubom osvojio dve titule prvaka Srbije i jedan trofej u Jadranskoj ligi. On je karijeru počeo u mlađim kategorijama Crvene zvezde, a 2009. godine je otišao u ekipu Mornara iz Bara.

Komentari / 0

Ostavite komentar