Шок за Партизан: Гагић тражи раскид уговора!

После оваквог потеза, црно-бели остају са само једним центром у саставу, а још се не знају тачни разлози зашто се Гагић одлучио на овај корак.

Кошарка 04.02.2015 | 13:40
Шок за Партизан: Гагић тражи раскид уговора!

Нови озбиљан ударац за кошаркашки клуб Партизан - центар Ђорђе Гагић, према незваничним информацијама, поднео је захтев за раскид уговора. Партизан ће тако у овом тренутку остати са само једним центром у саставу, Николом Милутиновом.

Нико од челника Партизана није био доступан за коментар новонастале ситуације. Пре Гагића, црно-бели су ове сезоне већ остали без једног центра, Ђоке Шалића, који је јесенас напустио клуб. Недавно је и Лука Богдановић напустио Партизан, али он је имао отворен уговор, па је завршио у Андори.

Ђорше Гагић је у Партизан дошао у лето 2012. године из вршачког Хемофарма, а са црно-белима је тада потписао уговор на четири године.

Гагић је у досадашњем току сезоне просечно бележио 9,6 поена и четири скока по утакмици.

Партизан ће брзо морати да реагује и баци се у потрагу за центром, а од раније тражи плејмејкера. Времена је све мање, за две недеље је завршни турнир Купа Радивоја Кораћа, а до краја Јадранске лиге остало је још шест кола.

Овај кошаркаш је са београдским клубом освојио две титуле првака Србије и један трофеј у Јадранској лиги. Он је каријеру почео у млађим категоријама Црвене звезде, а 2009. године је отишао у екипу Морнара из Бара.

Коментари / 0

Оставите коментар