FA Kup: Junajted pokvario praznik u Jeovilu!

Četvrti dan ove godine bio je praznik fudbala u Jeovilu, istoimenom klubu gostovao je slavni Mančester junajted i taj meč dugo će se pamtiti u ovom gradiću i pored poraza od 0:2 u trećem kolu FA kupa.

Fudbal 04.01.2015 | 19:40
FA Kup: Junajted pokvario praznik u Jeovilu!

Poslednjeplasirani tim Lige 1, treće engleske lige, hrabro je izašao na megdan slavnom rivalu. Navijači su se dobro zabavljali i slali zanimljive poruke sa tribina tipa "Kome treba Runi kada imamo Kifera" ili "Hoćemo Siti", aludirajući na drugi tim iz Mančestera, a Van Gal i Gigs su delili autograme uoči meča.

Na terenu se vodila žestoka bitka, iz koje su najdeblji kraj izvukli Jeovilov napadač Mur i gostujući Patrik Mekner kada su se sudarili glavama sredinom prvog poluvremena i obojica su bila krvavog lica, ali su posle ukazane pomoći nastavili utakmicu.

Junajted nije blistao iako su na terenu napad predvodili Runi i Falkao, kasnije je ušao i Di Marija, a trenutak odluke odigrao se u 64. minutu. Flečer je nekako dodao do Andera Erere a španski vezista je raspalio po lopti i sjajno je zakucao pod prečku.

Hrabri Jeovil nije se predavao, otvorio se i tražio izjednačenje, ali je usled rizične igre kažnjen u samom finišu kada je sevnula kontra "crvenih đavola" koju je lepim lobom krunisao Di Marija za konačnih 2:0.

Komentari / 0

Ostavite komentar