ФА Куп: Јунајтед покварио празник у Јеовилу!

Четврти дан ове године био је празник фудбала у Јеовилу, истоименом клубу гостовао је славни Манчестер јунајтед и тај меч дуго ће се памтити у овом градићу и поред пораза од 0:2 у трећем колу ФА купа.

Фудбал 04.01.2015 | 19:40
ФА Куп: Јунајтед покварио празник у Јеовилу!

Последњепласирани тим Лиге 1, треће енглеске лиге, храбро је изашао на мегдан славном ривалу. Навијачи су се добро забављали и слали занимљиве поруке са трибина типа "Коме треба Руни када имамо Кифера" или "Хоћемо Сити", алудирајући на други тим из Манчестера, а Ван Гал и Гигс су делили аутограме уочи меча.

На терену се водила жестока битка, из које су најдебљи крај извукли Јеовилов нападач Мур и гостујући Патрик Мекнер када су се сударили главама средином првог полувремена и обојица су била крвавог лица, али су после указане помоћи наставили утакмицу.

Јунајтед није блистао иако су на терену напад предводили Руни и Фалкао, касније је ушао и Ди Марија, а тренутак одлуке одиграо се у 64. минуту. Флечер је некако додао до Андера Ерере а шпански везиста је распалио по лопти и сјајно је закуцао под пречку.

Храбри Јеовил није се предавао, отворио се и тражио изједначење, али је услед ризичне игре кажњен у самом финишу када је севнула контра "црвених ђавола" коју је лепим лобом крунисао Ди Марија за коначних 2:0.

Коментари / 0

Оставите коментар