E, to se zove dres - nema prokisnjavanja!

Dres norveškog kluba Bran zaista ne izgleda privlačno, ali fudbaleri ne haju mnogo zbog toga jer će od njega ubuduće imati dosta koristi.

Fudbal 21.12.2014 | 12:00
E, to se zove dres - nema prokisnjavanja!

Norveški klub Bran promovisao je novu garnituru dresova. I to kakvih dresova. Poznata danska kompanija sportske opreme dizajnirala je i izradila im crvene komplete koji će ih ubuduće "čuvati".

Naime reč je o vodotpornom materijalu. Dizajneri su namerno koristili nepromočivu tkaninu koja izlgleda kao kabanica sa ciljem da pomognu igračima, budući da veliki broj utakmica igraju po kiši i vetru.

Fudbaleri koji su isprobali novi dres, koji podseća na kesu, tvrde da će im on sigurno omogućiti da ubuduće ostanu duže suvi kada igraju utakmice po vlažnom vremenu, ali i natopljenim i blatnjavim terenima.

Norveški prvoligaš iz Bergena saopštio je da je "dres kabanica" idealan božićni poklon i da se može kupiti u njihovoj klupskoj prodavnici po ceni od 699 kruna, odnosno 77 evra.

Pa, ko voli - nek' izvoli!

Nas je podsetio na kombinezon, koji je nekad davno "furao" Zdravko Čolić, a vi sami procenite ima li tu sličnosti ili grešimo...

Komentari / 0

Ostavite komentar