Е, то се зове дрес - нема прокисњавања!

Дрес норвешког клуба Бран заиста не изгледа привлачно, али фудбалери не хају много због тога јер ће од њега убудуће имати доста користи.

Фудбал 21.12.2014 | 12:00
Е, то се зове дрес - нема прокисњавања!

Норвешки клуб Бран промовисао је нову гарнитуру дресова. И то каквих дресова. Позната данска компанија спортске опреме дизајнирала је и израдила им црвене комплете који ће их убудуће "чувати".

Наиме реч је о водотпорном материјалу. Дизајнери су намерно користили непромочиву тканину која излгледа као кабаница са циљем да помогну играчима, будући да велики број утакмица играју по киши и ветру.

Фудбалери који су испробали нови дрес, који подсећа на кесу, тврде да ће им он сигурно омогућити да убудуће остану дуже суви када играју утакмице по влажном времену, али и натопљеним и блатњавим теренима.

Норвешки прволигаш из Бергена саопштио је да је "дрес кабаница" идеалан божићни поклон и да се може купити у њиховој клупској продавници по цени од 699 круна, односно 77 евра.

Па, ко воли - нек' изволи!

Нас је подсетио на комбинезон, који је некад давно "фурао" Здравко Чолић, а ви сами процените има ли ту сличности или грешимо...

Коментари / 0

Оставите коментар