Besnik Hasi o Mitro-golu!

Trener Anderlehta tvrdi da su teška vremena iza srpskog napadača i da ono najbolje tek treba očekivati.

Fudbal 18.12.2014 | 09:00
Besnik Hasi o Mitro-golu!

Minulog vikenda, Aleksandar Mitrović je protiv Ostendea postigao 14. gol za Anderleht od početka sezone u svim takmičenjima. Srbin je bez premca najbolji igrač belgijskog šampiona, iako je na početku sezone trpeo žestoke kritike zbog svake sitnice.

Anderlehtov trener Besnik Hasi kaže da srpskom napadaču nije bilo lako u pojedinim momentima, ali da je naučio na greškama.
„Mitrović je bio žestoko kritikovan. Pogotovo zbog viška kilograma... Mislim da smo svi bili previše oštri prema njemu. Ipak, uz pomoć kluba on je usvojio kritike i uradio ono što se tražilo od njega. Rekao sam mu da u Anderlehtu nema polovičnih mera. Ili si na vrhu ili si na dnu. Svaka sitnica oko Mitrovića se prati sa posebnom pažnjom. Ali, normalno je da svi od njega imaju ogromna očekivanja s obzirom na njegov status i koliko je plaćen. Ja ga poznajem dobro, ali ostatak javnosti ga poznaje samo kao igrača, a ne kao ličnost. On je jedno vreme patio, ali je istovremeno i učio na greškama. Na kraju su mu sve te kritike pomogle“, rekao je Hasi za belgijske medije.

Albanski stručnjak je uveren da su loša vremena iza srpskog napadača i da tek treba očekivati ono najbolje.
„Budite sigurni da Mitrović neće ponavljati iste greške. Sada postiže golove. Očigledno je da je postao ubitačniji u kaznenom prostoru i da bolje čuva loptu. Način na koji Mitrović trenutno igra, daje samopouzdanje celom timu. A, mislim da može da bude još bolji“, prokomentarisao je Besnik Hasi.

Komentari / 0

Ostavite komentar