Бесник Хаси о Митро-голу!

Тренер Андерлехта тврди да су тешка времена иза српског нападача и да оно најбоље тек треба очекивати.

Фудбал 18.12.2014 | 09:00
Бесник Хаси о Митро-голу!

Минулог викенда, Александар Митровић је против Остендеа постигао 14. гол за Андерлехт од почетка сезоне у свим такмичењима. Србин је без премца најбољи играч белгијског шампиона, иако је на почетку сезоне трпео жестоке критике због сваке ситнице.

Андерлехтов тренер Бесник Хаси каже да српском нападачу није било лако у појединим моментима, али да је научио на грешкама.
„Митровић је био жестоко критикован. Поготово због вишка килограма... Мислим да смо сви били превише оштри према њему. Ипак, уз помоћ клуба он је усвојио критике и урадио оно што се тражило од њега. Рекао сам му да у Андерлехту нема половичних мера. Или си на врху или си на дну. Свака ситница око Митровића се прати са посебном пажњом. Али, нормално је да сви од њега имају огромна очекивања с обзиром на његов статус и колико је плаћен. Ја га познајем добро, али остатак јавности га познаје само као играча, а не као личност. Он је једно време патио, али је истовремено и учио на грешкама. На крају су му све те критике помогле“, рекао је Хаси за белгијске медије.

Албански стручњак је уверен да су лоша времена иза српског нападача и да тек треба очекивати оно најбоље.
„Будите сигурни да Митровић неће понављати исте грешке. Сада постиже голове. Очигледно је да је постао убитачнији у казненом простору и да боље чува лопту. Начин на који Митровић тренутно игра, даје самопоуздање целом тиму. А, мислим да може да буде још бољи“, прокоментарисао је Бесник Хаси.

Коментари / 0

Оставите коментар