Stanković na kraju ide u Betis?!

Defanzivac kojem je sa Partizanom istekao ugovor je velika želja španskog drugoligaša i kontakti su već uspostavljeni.

Fudbal 18.12.2014 | 08:40
Stanković na kraju ide u Betis?!

Lacio je odustao od dovovđenja Voje Stankovića, ali srpski defanzivac ne bi trebalo da brine za nastavak karijere. S obzirom da je bio standardan u Partizanu i da je sada slobodan igrač, Stanković će u januaru gotovo sigurno moći da bira između nekoliko ponuda. Januarski prelazni rok služi uglavnom za popunjavanje rupa i retko kada se na zimskoj pijaci ukaže mogućnost da se pojavi slobodan igrač.

Nekolicina klubova se pominjalo u svojstvu budućih Stankovićevih poslodavaca, ali španski mediji danas navode da je Betis veoma ozbiljan u nameri da angažuje Srbina. Stankovića opisuju kao standardnog člana defanzivne linije Partizana i doskorašnjeg zamenika kapitena. Betisu je hitno potreban štoper pošto se komandant odbrane Aleks Martinez teško povredio i duže vreme će odsustvovati sa terena. Betis je čak dobio posebnu dozvolu od FS Španije da zbog povrede Martineza može da registruje njegovu zamenu i pre početka prelaznog roka (1. januara), a klub iz Andaluzije je odlučio da stupi u kontakt sa Stankovićem i što pre završi posao.

Pregovori sve strane su započeti, ostaje da se vidi da li će donedavni prvotimac Partizana pristati na uslove španskog drugoligaša koji ima ambicije da se ove sezone vrati u Primeru. Pored Betisa do sada su se kao zainteresovani klubovi za Stankovića pominjali Braga, Salcburg i Bordo.

Komentari / 0

Ostavite komentar