Станковић на крају иде у Бетис?!

Дефанзивац којем је са Партизаном истекао уговор је велика жеља шпанског друголигаша и контакти су већ успостављени.

Фудбал 18.12.2014 | 08:40
Станковић на крају иде у Бетис?!

Лацио је одустао од дововђења Воје Станковића, али српски дефанзивац не би требало да брине за наставак каријере. С обзиром да је био стандардан у Партизану и да је сада слободан играч, Станковић ће у јануару готово сигурно моћи да бира између неколико понуда. Јануарски прелазни рок служи углавном за попуњавање рупа и ретко када се на зимској пијаци укаже могућност да се појави слободан играч.

Неколицина клубова се помињало у својству будућих Станковићевих послодаваца, али шпански медији данас наводе да је Бетис веома озбиљан у намери да ангажује Србина. Станковића описују као стандардног члана дефанзивне линије Партизана и доскорашњег заменика капитена. Бетису је хитно потребан штопер пошто се командант одбране Алекс Мартинез тешко повредио и дуже време ће одсуствовати са терена. Бетис је чак добио посебну дозволу од ФС Шпаније да због повреде Мартинеза може да региструје његову замену и пре почетка прелазног рока (1. јануара), а клуб из Андалузије је одлучио да ступи у контакт са Станковићем и што пре заврши посао.

Преговори све стране су започети, остаје да се види да ли ће донедавни првотимац Партизана пристати на услове шпанског друголигаша који има амбиције да се ове сезоне врати у Примеру. Поред Бетиса до сада су се као заинтересовани клубови за Станковића помињали Брага, Салцбург и Бордо.

Коментари / 0

Оставите коментар