Plaču Zlatan i cijela Švedska!

Zlatan Ibrahimović potisnuo je potpuno u drugi plan to što je osmu godinu zaredom proglašen za najboljeg fudbalera Švedske.

Fudbal 11.11.2014 | 16:45
Plaču Zlatan i cijela Švedska!

On se skromno povukao u drugi plan tokom ceremonije koja je protekla tiho, u znaku sećanja na prerano preminulog Klasa Ingesona, legendarnog švedskog fudbalera.
Igneson je nedavno izgubio dugogodišnju borbu s rakom, tako da proglašenje najboljih nije proteklo u gala atmosferi, kao i obično.

Kada je izašao da primi nagradu, Ibrahimović je rekao...

"Ovo je nagrada za nešto što radim dobro i to je u redu, ali je poptuno nebitno. Večeras, kada smo svi ovde, potrebno je da damo počast Klasu Ingesonu i Pontusu Segestromu, koji su nas napustili", rekao je Ibrahimović.

Segestrom, fudbaler Bromapojkarne takođ je nedavno preminuo od tumora na mozgu.

"Tugujemo zajedno, nekako je ova godina prošla tako... Izgubio sam brata kog je odnela ista bolest prošlog proleća. To su mnogo važnije stvari od fudbala, to je stvarni život. Neka im je slava i neka počivaju u miru", rekao je Ibrahimović u trenutku kada su mu oči bile pune suza.

Tada je već pola sale plakalo...

Ibrahimovićev brat Sapko, posle duge borbe sa rakom, preminuo je u 41. godini u Malmeu, a ovo je bio prvi put da je pomenuo brata od njegove smrti.

Komentari / 0

Ostavite komentar