Плачу Златан и цијела Шведска!

Златан Ибрахимовић потиснуо је потпуно у други план то што је осму годину заредом проглашен за најбољег фудбалера Шведске.

Фудбал 11.11.2014 | 16:45
Плачу Златан и цијела Шведска!

Он се скромно повукао у други план током церемоније која је протекла тихо, у знаку сећања на прерано преминулог Класа Ингесона, легендарног шведског фудбалера.
Игнесон је недавно изгубио дугогодишњу борбу с раком, тако да проглашење најбољих није протекло у гала атмосфери, као и обично.

Када је изашао да прими награду, Ибрахимовић је рекао...

"Ово је награда за нешто што радим добро и то је у реду, али је поптуно небитно. Вечерас, када смо сви овде, потребно је да дамо почаст Класу Ингесону и Понтусу Сегестрому, који су нас напустили", рекао је Ибрахимовић.

Сегестром, фудбалер Бромапојкарне такођ је недавно преминуо од тумора на мозгу.

"Тугујемо заједно, некако је ова година прошла тако... Изгубио сам брата ког је однела иста болест прошлог пролећа. То су много важније ствари од фудбала, то је стварни живот. Нека им је слава и нека почивају у миру", рекао је Ибрахимовић у тренутку када су му очи биле пуне суза.

Тада је већ пола сале плакало...

Ибрахимовићев брат Сапко, после дуге борбе са раком, преминуо је у 41. години у Малмеу, а ово је био први пут да је поменуо брата од његове смрти.

Коментари / 0

Оставите коментар