Udarac za Toleta: Kokeza predsjednik FS BG!

Više nema dileme, Fudbalski savez Beograda će dobiti novo rukovodstvo, a novi predsednik te organizacije će biti potpredsednik Crvene zvezde Slaviša Kokeza, saznaje Blicsport.

Fudbal 10.11.2014 | 18:20
Udarac za Toleta: Kokeza predsjednik FS BG!

Na taj način Crvena zvezda je nastavila borbu za smenu Tomislava Karadžića i zadala mu još jedan žestok udarac posle smena u Fudbalskom savezu Vojvodine.

U petak je na skupštini smenjeno rukovodstvo FSV, a sutra će opozicija predati zahtev za sazivanje vanredne skupštine i u FSB pošto jo od 41 delegata u tom telu njih 25 potpisalo zahtev za smenu aktuelnog predsednika Ratomira Babića, inače potpredsednika FK Partizan. Kada se zahtev podnese sa dovoljnim brojem potpisa rukovodstvo ima rok od 30 dana da sazove skupštinu.

Da su promene vrlo izvesne, svedoči i informacija da su se posle zahteva za promene opštinskih saveza Mladenovca i Lazarevca toj inicijativi priključili i okružni savezi Grocke i Obrenovca pa je jasno da je aktuelno rukovodstvo izgubilo podršku.

Istovremeno od oko 120 klubova na teritoriji FS Beograda čak dve trećine podržava Slavišu Kokezu kao kandidata za novog predsednika te organizacije pa je već sada očigledno kakav će biti epilog predstojeće skupštine, odnosno da će Zvezdin potpredsednik imati podršku da preuzme vođenje te organizacije.

Komentari / 0

Ostavite komentar