Ударац за Толета: Кокеза предсједник ФС БГ!

Више нема дилеме, Фудбалски савез Београда ће добити ново руководство, а нови председник те организације ће бити потпредседник Црвене звезде Славиша Кокеза, сазнаје Блицспорт.

Фудбал 10.11.2014 | 18:20
Ударац за Толета: Кокеза предсједник ФС БГ!

На тај начин Црвена звезда је наставила борбу за смену Томислава Караџића и задала му још један жесток ударац после смена у Фудбалском савезу Војводине.

У петак је на скупштини смењено руководство ФСВ, а сутра ће опозиција предати захтев за сазивање ванредне скупштине и у ФСБ пошто јо од 41 делегата у том телу њих 25 потписало захтев за смену актуелног председника Ратомира Бабића, иначе потпредседника ФК Партизан. Када се захтев поднесе са довољним бројем потписа руководство има рок од 30 дана да сазове скупштину.

Да су промене врло извесне, сведочи и информација да су се после захтева за промене општинских савеза Младеновца и Лазаревца тој иницијативи прикључили и окружни савези Гроцке и Обреновца па је јасно да је актуелно руководство изгубило подршку.

Истовремено од око 120 клубова на територији ФС Београда чак две трећине подржава Славишу Кокезу као кандидата за новог председника те организације па је већ сада очигледно какав ће бити епилог предстојеће скупштине, односно да ће Звездин потпредседник имати подршку да преузме вођење те организације.

Коментари / 0

Оставите коментар