Roben: Baš me briga za probleme Borusije!

Fudbaler minhenskog Bajerna Arjen Roben rekao je da nikoga u redovima Bavaraca nije briga za probleme koje ima Borusija iz Dortmunda.

Fudbal 03.11.2014 | 19:45
Roben: Baš me briga za probleme Borusije!

Holandski fudbaler je postigao odlučujući pogodak za Bajern u trijumfu nad Borusijom sa 2:1 posle preokreta na “Alijanc areni”.

Borusija je tako doživela peti poraz zaredom u Bundesligi i pala je u opasnu zonu, a Roben je istakao da nema mnogo saosećanja za situaciju kluba iz Dortmunda.

“Mislim da se niko od njih ne bi saosećao sa nama da je obrnuta situacija, tako da nas nije briga za njih. Oni su odličan tim, uprkos poziciji na tabeli, ali sam uveren da će uspeti da preokrenu situaciju”, istakao je Roben.

Borusija je povela preko Marka Rojsa, da bi Robert Levandovski izjednačio, pre nego što je Roben u 85. minutu postavio konačan rezultat. Žerom Boateng istakao je da je Bajern trebalo lakše da dođem do pobede.

“Generalno, odigrali smo dobro, ali nismo iskoristili veći broj naših šansi. Trebalo je da postignemo više golova. U poluvremenu smo se odlučili da odigramo agresivnije nego u prvom delu igre. Borusija je dobar rival, ali mi možemo da budemo zadovoljni igrom tima, posebno u drugom poluvremenu”, naglasio je Boateng.

Komentari / 0

Ostavite komentar