Робен: Баш ме брига за проблеме Борусије!

Фудбалер минхенског Бајерна Арјен Робен рекао је да никога у редовима Бавараца није брига за проблеме које има Борусија из Дортмунда.

Фудбал 03.11.2014 | 19:45
Робен: Баш ме брига за проблеме Борусије!

Холандски фудбалер је постигао одлучујући погодак за Бајерн у тријумфу над Борусијом са 2:1 после преокрета на “Алијанц арени”.

Борусија је тако доживела пети пораз заредом у Бундеслиги и пала је у опасну зону, а Робен је истакао да нема много саосећања за ситуацију клуба из Дортмунда.

“Мислим да се нико од њих не би саосећао са нама да је обрнута ситуација, тако да нас није брига за њих. Они су одличан тим, упркос позицији на табели, али сам уверен да ће успети да преокрену ситуацију”, истакао је Робен.

Борусија је повела преко Марка Ројса, да би Роберт Левандовски изједначио, пре него што је Робен у 85. минуту поставио коначан резултат. Жером Боатенг истакао је да је Бајерн требало лакше да дођем до победе.

“Генерално, одиграли смо добро, али нисмо искористили већи број наших шанси. Требало је да постигнемо више голова. У полувремену смо се одлучили да одиграмо агресивније него у првом делу игре. Борусија је добар ривал, али ми можемо да будемо задовољни игром тима, посебно у другом полувремену”, нагласио је Боатенг.

Коментари / 0

Оставите коментар