Pijan nasrnuo nožem na policiju

Policija iz Doboja uhapsila je lice čiji su inicijali D.Ć. sa područja grada, koji je u alkoholisanom stanju nožem nasrnuo na službeno lice, saopšteno je iz dobojskog Centra javne bezbjednosti /CJB/.

Republika Srpska 10.10.2014 | 13:28
Pijan nasrnuo nožem na policiju

U saopštenju se navodi da je D.Ć. juče, vozeći kombi, naglo zakočio i zaustavio se ispred službenog policijskog automobila na lokalnom putu u mjestu Ritešić koje se tu nalazilo usljed rutinskih aktivnosti, zatim izašao iz kombija i uz psovke i prijetnje po život, sa nožem u ruci, fizički nasrnuo na policajce.D.Ć. se oglušio o policijsko naređenje da prestane sa daljim napadom, naglo je ušao u vozilo, udaljivši se sa lica mjesta, ali je ubrzo pronađen i uhapšen.

Iz policije navode da je D.Ć. pružao aktivan otpor prilikom hapšenja.Alkotestiranjem u službenim prostorijama, utvrđeno je prisustvo alkohola u organizmu od 1,03 promila.

Na osnovu pribavljene naredbe Osnovnog suda Doboj izvršen je pretres njegovog vozila, gdje su pronađeni i izuzeti nož i drvena palica.U toku je kriminalistička obrada, a nakon dokumentovanja, Okružnom tužilaštvu Doboj protiv D.Ć. biće podnesen izvještaj o počinjenim krivičnim djelima.

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

ZiviBn

10.10.2014 19:45

Sigurno je aktivista SNSD-a

ODGOVORITE