Пијан насрнуо ножем на полицију

Полиција из Добоја ухапсила је лице чији су иницијали Д.Ћ. са подручја града, који је у алкохолисаном стању ножем насрнуо на службено лице, саопштено је из добојског Центра јавне безбједности /ЦЈБ/.

Република Српска 10.10.2014 | 13:28
Пијан насрнуо ножем на полицију

У саопштењу се наводи да је Д.Ћ. јуче, возећи комби, нагло закочио и зауставио се испред службеног полицијског аутомобила на локалном путу у мјесту Ритешић које се ту налазило усљед рутинских активности, затим изашао из комбија и уз псовке и пријетње по живот, са ножем у руци, физички насрнуо на полицајце.Д.Ћ. се оглушио о полицијско наређење да престане са даљим нападом, нагло је ушао у возило, удаљивши се са лица мјеста, али је убрзо пронађен и ухапшен.

Из полиције наводе да је Д.Ћ. пружао активан отпор приликом хапшења.Алкотестирањем у службеним просторијама, утврђено је присуство алкохола у организму од 1,03 промила.

На основу прибављене наредбе Основног суда Добој извршен је претрес његовог возила, гдје су пронађени и изузети нож и дрвена палица.У току је криминалистичка обрада, а након документовања, Окружном тужилаштву Добој против Д.Ћ. биће поднесен извјештај о почињеним кривичним дјелима.

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

ЗивиБн

10.10.2014 19:45

Сигурно је активиста СНСД-а

ОДГОВОРИТЕ