Bez Salihovića na Gaučose!

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine odradila je sinoć posljednji trening pred večerašnju utakmicu sa Argentinom na Marakani.

Fudbal 15.06.2014 | 14:49
Bez Salihovića na Gaučose!

Trenirali su svi reprezentativci Bosne i Hercegovine izuzev Sejada Salihovića koji je nakon zagrijavanja sa fizioterapeutom Ismarom Hadžibajrićem napustio teren Marakane.

Sušić će tako po svemu sudeći biti prinuđen da promijeni ekipu koju je spremao za duel sa Gaučosima, u kojoj je Salihović trebao igrati na poziciji lijevog bočnog. Tako će vjerovatno njegovu poziciju zauzeti Kolašinac, a štoperski par biće Spahić - Bičakčić. Na poziciji desnog bočnog igrat će Mujdža, dok je na golu nezamjenjiv, Asmir Begović.

Na poziciji zadnjeg veznog mjesto će zauzeti Muhamed Bešić, a u veznom redu igraće Pjanić i Misimović, s tim što bi fudbaler Guižu Renea trebao biti nešto ofanzivniji. Hajrović će igrati na desnom krilu, a Lulić na lijevom, dok će jedini isturen napadač biti Džeko.

Komentari / 6

Ostavite komentar
Name

Aco

15.06.2014 12:51

Sretno zmajevi barem nas vi malo obradujte, dace bog da bude i u ovoj nasoj zemlji bolje

ODGOVORITE
Name

Goran

15.06.2014 13:27

Sretno zmajevima uz vas smo veceras

ODGOVORITE
Name

Aco

15.06.2014 13:35

Hahaha sad sam vidio nije nikakva provokacija mislio sam napisati SRETNO,ali mi prsi debeli a male tipke. SRETNO ZMAJEVI

ODGOVORITE
Name

mislilac

15.06.2014 14:59

Sretno momci neka vam je bog na pomoci da i nas makar malo nesto obraduje u ovom u..anom zivotu.

ODGOVORITE
Name

Bosanac

15.06.2014 15:04

Zmajevi, sretno vam.

ODGOVORITE
Name

Zmaj

16.06.2014 14:37

Svaka cast uposlenicima televizije BN na profesionalnom informisanju u vezi ove utakmice i podrsci nasoj reprezentaciji. Aco, bit ce sigurno bolje kada se rijesimo ovih sto se bave nacionalizmom umjesto zivotnim pitanjima, Niko ne postavlja pitanje da li radnik u Republici Srpskoj ili Federaciji moze dostojanstveno da zivi od svoje plate ili penzioneri od penzije. Ova zemlja nije njihova (politicari), ona je nasa (narodna) i moramo se svim silama boriti za to. Hvala svima na lijepim komentarima. Puno uspjeha nasim zmajevima.

ODGOVORITE