Без Салиховића на Гаучосе!

Фудбалска репрезентација Босне и Херцеговине одрадила је синоћ посљедњи тренинг пред вечерашњу утакмицу са Аргентином на Маракани.

Фудбал 15.06.2014 | 14:49
Без Салиховића на Гаучосе!

Тренирали су сви репрезентативци Босне и Херцеговине изузев Сејада Салиховића који је након загријавања са физиотерапеутом Исмаром Хаџибајрићем напустио терен Маракане.

Сушић ће тако по свему судећи бити принуђен да промијени екипу коју је спремао за дуел са Гаучосима, у којој је Салиховић требао играти на позицији лијевог бочног. Тако ће вјероватно његову позицију заузети Колашинац, а штоперски пар биће Спахић - Бичакчић. На позицији десног бочног играт ће Мујџа, док је на голу незамјењив, Асмир Беговић.

На позицији задњег везног мјесто ће заузети Мухамед Бешић, а у везном реду играће Пјанић и Мисимовић, с тим што би фудбалер Гуижу Ренеа требао бити нешто офанзивнији. Хајровић ће играти на десном крилу, а Лулић на лијевом, док ће једини истурен нападач бити Џеко.

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Ацо

15.06.2014 12:51

Сретно змајеви барем нас ви мало обрадујте, даце бог да буде и у овој насој земљи боље

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

15.06.2014 13:27

Сретно змајевима уз вас смо вецерас

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ацо

15.06.2014 13:35

Хахаха сад сам видио није никаква провокација мислио сам написати СРЕТНО,али ми прси дебели а мале типке. СРЕТНО ЗМАЈЕВИ

ОДГОВОРИТЕ
Name

мислилац

15.06.2014 14:59

Сретно момци нека вам је бог на помоци да и нас макар мало несто обрадује у овом у..аном зивоту.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Босанац

15.06.2014 15:04

Змајеви, сретно вам.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Змај

16.06.2014 14:37

Свака цаст упосленицима телевизије БН на професионалном информисању у вези ове утакмице и подрсци насој репрезентацији. Ацо, бит це сигурно боље када се ријесимо ових сто се баве национализмом умјесто зивотним питањима, Нико не поставља питање да ли радник у Републици Српској или Федерацији мозе достојанствено да зиви од своје плате или пензионери од пензије. Ова земља није њихова (политицари), она је наса (народна) и морамо се свим силама борити за то. Хвала свима на лијепим коментарима. Пуно успјеха насим змајевима.

ОДГОВОРИТЕ