Pokloni ze bebe rođene na Dan Crvenog krsta (VIDEO)

Gradska organizacija Crvenog krsta Istočno Sarajevo posjetila je danas odjeljenje porodilišta bolnice Kasindol i tom prilikom uručila pakete za četiri bebe rođene 8.maja, na Svjetski dan Crvenog krsta.

Republika Srpska 09.05.2014 | 15:38
Pokloni ze bebe rođene na Dan Crvenog krsta (VIDEO)

Na Svjetski dan Crvenog krsta, osmog maja, u bolnici Kasindol rođene su četiri bebe, dvije iz Istočne Ilidže, jedna sa Sokoca i jedna iz Istočnog Novog Sarajeva.

"Bebi paketi se sastoje od osnovnih potrepština za bebe, od peškirića, benkica, higijenskih sredstava svih vrsta. Uručivanjem ovih paketa skromno smo im čestitali novi život. Ujedno, ovo je i promocija vrijednosti Crvenog krsta i sudjelovanje u borbi protiv bijele kuge", kaže sekretar Gradske organizacije Crvenog krsta Istočno Sarajevo Milan Simanić

Ovo je samo jedna od aktivnosti Crvenog krsta Sarajevsko-romanijske regije u nedjelji Crvenog krsta.

Ovih dana posjetiće porodice nestalih, socijalno ugrožene, posjetiće Kolektivne centre na Romaniji, kao i porodice žrtava mina.

U okviru nedjelje Crvenog krsta, održano je i 19. po redu regionalno takmičenje podmlatka i omladine Crvenog krsta Sarajevsko romanijske regije, na kojoj je pobjedu odnijela ekipa Crvenog krsta iz Istočne Ilidže.

BN TV

Komentari / 0

Ostavite komentar