Поклони зе бебе рођене на Дан Црвеног крста (ВИДЕО)

Градска организација Црвеног крста Источно Сарајево посјетила је данас одјељење породилишта болнице Касиндол и том приликом уручила пакете за четири бебе рођене 8.маја, на Свјетски дан Црвеног крста.

Република Српска 09.05.2014 | 15:38
Поклони зе бебе рођене на Дан Црвеног крста (ВИДЕО)

На Свјетски дан Црвеног крста, осмог маја, у болници Касиндол рођене су четири бебе, двије из Источне Илиџе, једна са Сокоца и једна из Источног Новог Сарајева.

"Беби пакети се састоје од основних потрепштина за бебе, од пешкирића, бенкица, хигијенских средстава свих врста. Уручивањем ових пакета скромно смо им честитали нови живот. Уједно, ово је и промоција вриједности Црвеног крста и судјеловање у борби против бијеле куге", каже секретар Градске организације Црвеног крста Источно Сарајево Милан Симанић

Ово је само једна од активности Црвеног крста Сарајевско-романијске регије у недјељи Црвеног крста.

Ових дана посјетиће породице несталих, социјално угрожене, посјетиће Колективне центре на Романији, као и породице жртава мина.

У оквиру недјеље Црвеног крста, одржано је и 19. по реду регионално такмичење подмлатка и омладине Црвеног крста Сарајевско романијске регије, на којој је побједу однијела екипа Црвеног крста из Источне Илиџе.

БН ТВ

Коментари / 0

Оставите коментар