Настављена потрага за несталом дјевојчицом (2)

Потрага за несталом двогодишњом девојчицом Данком Илић из Бањског Поља, код Бора, наставља се трећи дан, а полиција ће проверити базне станице и извршити вештачење мобилних телефона родитеља, како би се потврдило с ким су били у контакту у периоду када је девојчица нестала.

Србија 28.03.2024 | 07:38
Настављена потрага за несталом дјевојчицом (2)

Наставак потраге биће обављен оперативним путем, након што је утврђено да се девојчица не налази у оквиру од 10 квадратних километара од места нестанка, јавља репортер Тањуга.

Полиција ће испитати и људе који су се налазили у близини непосредно пре или након нестанка девојчице, како би се утврдили детаљи који су потенцијално пропуштени током текуће истраге.

Такође је напоменуто да се у току ноћи појавила информација да је Данка Илић пронађена, што се испоставило као нетачно.
Сви који су били у непосредној близини Данке Илић су под сумњом што, како наводи Тањугов репортер, не значи да се сматрају кривим.

 У потрази за Данком Илић, чији је нестанак пријављен у уторак, учествовало је више од 500 припадника Министарства унутрашњих послова - Жандармерија, полиција опште надлежности, Управа криминалистичке полиције, Управа за технику, Хеликоптерска јединица, Сектор за ванредне ситуације, Управа саобраћајне полиције, Полицијска управа у Бору, као и Горска служба спасавања и чланови добровољног ватрогасног друштва.

Данка Илић нестала је у понедељак око 13.45 сати, и у тренутку нестанка на себи је имала љубичасте панталоне, маслинасто зелену јакну и косу везану у реп.

Систем "Пронађи ме" је у понедељак активиран први пут у Србији, а како је наведено на сајту пронадјиме.муп.гов.рс, девојчица има смеђу косу, браон очи, а висока је око 85 центиметара.

(Тањуг) Фото: Ненад Костић, Принтсцреен/ТикТок

Коментари / 8

Оставите коментар
Name

Хх

28.03.2024 08:02

Јадно и жалосно! Данка је вероватно неко отео и отишао из Србије

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оливера

28.03.2024 09:35

Нисам паметна али мени изгледа да је неко цијело вријеме пратио дјевојцицу .Као да је унапријед знао И мени изгледа да је тај неко у дослуху са једним од родитеља цим је тако дијете нестало у трен .Као да је неко одвлацио пазњу некоме за тај трен или лазе онај којем је за трен нестало дијете ..

ОДГОВОРИТЕ
Name

?????

28.03.2024 10:19

Слатко дијете! Како ће мајка тако мало дијете изгубити бас кад је шетала сама са њом и сином????

ОДГОВОРИТЕ
Name

Золто

28.03.2024 10:39

Ако је тако,тешко се то могло урадити без саучесника у дјететовом окружењу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јасна

28.03.2024 11:11

И мени се чини да је неко у дослуху са родитељима. Срце мало. Само да се пронађе жива и здрава.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Марта

28.03.2024 11:22

Молим Бога драгог да је дјевојчица жива и здрава! молим Бога и за снагу њеним родитељима и родбини,тешко је, претешко одговарати на питања на која немате одговор! Надам се да ће дијете бити ускоро пронађено,ако Бог да! Ако је терен тако непредвидив ,можда се завукла у какво шупље стабло или је упала у неку рупу....оне друге претпоставке нећу ни да помислим!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Срамно

28.03.2024 11:41

ОВДЕ НЕКО ОЗБИЉНО ЛАЖЕ!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

28.03.2024 11:46

Ма све мирисе даје неко дуго дезуро у близини куце цекао тренитак и дијете цапијо.убацијо дал у кола иље однијоје пар стотина метара и са неким превозом украо недузно дијете. Постоје близу Румунија и терен око куце и даље од куце доста сумо ит и конпликован. тако описују мовинари је за отмицара била прилика да лако цапи дијете и побјегне. Мислим да слузбе споро реагују даје требало одма затворит границу иблокират све. Овако дај бозе даје мало слатко дијете јос у безбедној свери. Волијоби даје зиво и здраво и молимсе богу за то

ОДГОВОРИТЕ