Зашто је Алка Вуица плакала због Брене?!

Певачица Алка Вуица писала је песме за своје колегинице, а због нумере "Љубав нова" коју је написала за Лепу Брену се и расплакала.

Забава 20.03.2024 | 17:59
Зашто је Алка Вуица плакала због Брене?!

Алка Вуица је недавно радила као ауторка на албуму Ане Бекуте, док је песма Лепе Брене "Љубав нова", чије је стихове писала, проглашена најслушанијом у Бугарској.

- Брена ме расплакала кад је отпевала ту песму. Сад ме баш занима колико ћу лове добити од Бугара (смех). Код нас је и даље проблем с неуређеним ауторским правима и вртењем на радију. Надам се ће радио станице приметити Зоранов и мој албум – рекла је Алка за 24сата.хр која је објавила свој албум у сарадњи са сарајевским музичарем Зораном Шербеџијом.

Иначе, Алка је више пута говорила како јој поједини певачи не плаћају за написане текстове, а сада се та ситуација, како је рекла, мало променила.

- У овим годинама могу да тражим, али опет сам на неки начин базирана на слушање песме на радијима – нагласила је Алка и додала да се уметност слабо цени.

Alka VuicaФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН

Подсетимо, Алка Вуица написала је бројне хитове, међутим како каже у њеној каријери највише новца јој је донела песма "Лажи ме" која је сасвим случајно настала.

(Курир / Блиц )

Коментари / 0

Оставите коментар