Предао се и други осумњичени за убиство Ђорђа Мијатовића

Како сазнаје Блиц, други осумњичени за убиство, Н. З. (16) се предао полицији.

Србија 28.05.2024 | 12:04
Предао се и други осумњичени за убиство Ђорђа Мијатовића

Ефикасним радом полиције и Вишег јавног тужилаштва у Београду идентификовани су и процесуирани малолетници који се сумњиче за напад на Ђорђа Мијатовића, брата потпредседника Владе Федерације БиХ, који је преминуо у Ургентном центру у недељу 26. маја, сазнаје "Блиц".

Како сазнаје Блиц, други осумњичени за убиство, Н. З. (16) се предао полицији.

- У току су претреси стана - каже извор "<стронг>Блица".

<стронг>Малољетно лице осумњичено за убиство брата Војина Мијатовића

- Малолетник (16) који се сумњичи за тешко убиство Ђорђа М., рођеног брата Војина Мијатовића, министра у Влади Федерације БиХ, приведен је на саслушање код судије за малолетнике Вишег суда у Београду, сазнаје Тањуг. 

Више јавно тужилаштво у Београду је суду предложило да му одреди притвор да не би утицао на сведоке, да не би поновио кривично дело и због узнемирења јавности. 

Он се сумњичи за кривично дело тешко убиство. 

Суд ће данас саслушати малолетника и одлучити о предлогу за притвор.

МУП је јуче саопштио да припадници Министарства унутрашњих послова у Београду интензивно раде на проналаску две, за сада непознате особе, за које се сумња да су претукле четрдесетогодишњег мушкарца, који је у Ургентном центру преминуо. 

Како је наведено, полиција је у недељу у 18.20 часова добила пријаву да су у једном парку на Вождовцу две особе претукле четрдесетогодишњег мушкарца.

(Блиц/Тањуг) Фото: Тањуг