Predao se i drugi osumnjičeni za ubistvo Đorđa Mijatovića

Kako saznaje Blic, drugi osumnjičeni za ubistvo, N. Z. (16) se predao policiji.

Srbija 28.05.2024 | 12:04
Predao se i drugi osumnjičeni za ubistvo Đorđa Mijatovića

Efikasnim radom policije i Višeg javnog tužilaštva u Beogradu identifikovani su i procesuirani maloletnici koji se sumnjiče za napad na Đorđa Mijatovića, brata potpredsednika Vlade Federacije BiH, koji je preminuo u Urgentnom centru u nedelju 26. maja, saznaje "Blic".

Kako saznaje Blic, drugi osumnjičeni za ubistvo, N. Z. (16) se predao policiji.

- U toku su pretresi stana - kaže izvor "Blica".

Maloljetno lice osumnjičeno za ubistvo brata Vojina Mijatovića

- Maloletnik (16) koji se sumnjiči za teško ubistvo Đorđa M., rođenog brata Vojina Mijatovića, ministra u Vladi Federacije BiH, priveden je na saslušanje kod sudije za maloletnike Višeg suda u Beogradu, saznaje Tanjug. 

Više javno tužilaštvo u Beogradu je sudu predložilo da mu odredi pritvor da ne bi uticao na svedoke, da ne bi ponovio krivično delo i zbog uznemirenja javnosti. 

On se sumnjiči za krivično delo teško ubistvo. 

Sud će danas saslušati maloletnika i odlučiti o predlogu za pritvor.

MUP je juče saopštio da pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu intenzivno rade na pronalasku dve, za sada nepoznate osobe, za koje se sumnja da su pretukle četrdesetogodišnjeg muškarca, koji je u Urgentnom centru preminuo. 

Kako je navedeno, policija je u nedelju u 18.20 časova dobila prijavu da su u jednom parku na Voždovcu dve osobe pretukle četrdesetogodišnjeg muškarca.

(Blic/Tanjug) Foto: Tanjug