Реаговала полиција: Нудио дјеци превоз до школе и новац

Швајцарац малољетницима нудио превоз до школе и новац.

Вијести 21.04.2024 | 10:04
Реаговала полиција: Нудио дјеци превоз до школе и новац

Градишка полиција идентификовала је и пронашла особу чији су иницијали М. М. из Швајцарске, а која је понудила малољетницима превоз од аутобуског стајалишта до основне школе и новац.

М.М. је идентификован и пронађен у петак, 19. априла, након што га је просвјетни радник око 15.00 часова пријавио Полицијској станици Нова Топола.

Градишка полиција је одмах поступила по пријави и оперативним радом на терену дошла до сазнања да је ријеч о лицу М.М.

"О догађају је обавијештен дежурни тужилац Окружног јавног тужилаштва Бањалука, као и дежурни тужилац за малољетнике, који су се изјаснили да у наведеном догађају нема елемената кривичног дјела", наведено је у саопштењу у које се додаје да се није радило о покушају отмице и да је утврђено да М.М. није имао никакву лошу намјеру.

Додају како је М.М. санкционисан по члану 8. Закона о јавном реду и миру Републике Српске.

(Срна) Фото: Дневни аваз

 

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Мицко

21.04.2024 11:13

Нема елемената кривицно дела.... Е мајке вам га, па ниста, ви онда цекајте да неког силује и убије, па реагујте.Надам се само да це тај неко бити цлан васе узе фамилије,то вам од срца зелим.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мо

21.04.2024 11:35

Катастрофа. Сваки иоле нормалан цовјек зна да се тудјој дјеци не нуди превоз и новац. А ови рекосе да нема елемената кривицног дјела!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бане

21.04.2024 11:36

Створи се атмосфера у друштву, да је сваки поглед позив на нешто зло, да је свака ријеч пријетња, да је сваки додир сексуално узнемиравање, да је свака шала неумјесна, да иза свега стоје лоше намјере. То долази са Запада, а некада се живјело слободно и мирно. У страху су велике очи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Бане

21.04.2024 12:11

Наравно.И кад јој фрајер запрди уз њено одобрење онда каже неваљају мушкарци.

Name

055

21.04.2024 11:36

Оваквим само натине ду данкција и ниста друго!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Xxx

21.04.2024 12:39

Цуј нема основа па зар треба цекат дасе догоди зло ондаје касно. Зло се сасијеца у коријену. Има доказ.од тих коме је нуден ноцац и превоз ста трба висе. Кадсе тај насилник суоци са дјететом свеје лако доказат и ето основа за притвор. Какоби реагиво тај инспектир и судија да њихово дијете тако дозиви.да тај понудац пара онеспособи њихово дијете. Ово има само код нас. Зато намсе овако нест догада сваки дан.Брука и срамота.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

21.04.2024 14:52

Па ко јос иде улицом и нуди непознатој дјеци превоз и новац а да нема неке лосе намјере.Њега треба ухапсити и осудити исто као и да је урадио.Сто не ради то у Свајцарској.Да се неко дијете упецало ко зна гдје би заврсило.

ОДГОВОРИТЕ