Reagovala policija: Nudio djeci prevoz do škole i novac

Švajcarac maloljetnicima nudio prevoz do škole i novac.

Vijesti 21.04.2024 | 10:04
Reagovala policija: Nudio djeci prevoz do škole i novac

Gradiška policija identifikovala je i pronašla osobu čiji su inicijali M. M. iz Švajcarske, a koja je ponudila maloljetnicima prevoz od autobuskog stajališta do osnovne škole i novac.

M.M. je identifikovan i pronađen u petak, 19. aprila, nakon što ga je prosvjetni radnik oko 15.00 časova prijavio Policijskoj stanici Nova Topola.

Gradiška policija je odmah postupila po prijavi i operativnim radom na terenu došla do saznanja da je riječ o licu M.M.

"O događaju je obaviješten dežurni tužilac Okružnog javnog tužilaštva Banjaluka, kao i dežurni tužilac za maloljetnike, koji su se izjasnili da u navedenom događaju nema elemenata krivičnog djela", navedeno je u saopštenju u koje se dodaje da se nije radilo o pokušaju otmice i da je utvrđeno da M.M. nije imao nikakvu lošu namjeru.

Dodaju kako je M.M. sankcionisan po članu 8. Zakona o javnom redu i miru Republike Srpske.

(Srna) Foto: Dnevni avaz

 

Komentari / 7

Ostavite komentar
Name

Micko

21.04.2024 11:13

Nema elemenata krivicno dela.... E majke vam ga, pa nista, vi onda cekajte da nekog siluje i ubije, pa reagujte.Nadam se samo da ce taj neko biti clan vase uze familije,to vam od srca zelim.

ODGOVORITE
Name

Mo

21.04.2024 11:35

Katastrofa. Svaki iole normalan covjek zna da se tudjoj djeci ne nudi prevoz i novac. A ovi rekose da nema elemenata krivicnog djela!!!

ODGOVORITE
Name

Bane

21.04.2024 11:36

Stvori se atmosfera u društvu, da je svaki pogled poziv na nešto zlo, da je svaka riječ prijetnja, da je svaki dodir seksualno uznemiravanje, da je svaka šala neumjesna, da iza svega stoje loše namjere. To dolazi sa Zapada, a nekada se živjelo slobodno i mirno. U strahu su velike oči.

ODGOVORITE
Name

re Bane

21.04.2024 12:11

Naravno.I kad joj frajer zaprdi uz njeno odobrenje onda kaže nevaljaju muškarci.

Name

055

21.04.2024 11:36

Ovakvim samo natine du dankcija i nista drugo!

ODGOVORITE
Name

Xxx

21.04.2024 12:39

Cuj nema osnova pa zar treba cekat dase dogodi zlo ondaje kasno. Zlo se sasijeca u korijenu. Ima dokaz.od tih kome je nuden nocac i prevoz sta trba vise. Kadse taj nasilnik suoci sa djetetom sveje lako dokazat i eto osnova za pritvor. Kakobi reagivo taj inspektir i sudija da njihovo dijete tako dozivi.da taj ponudac para onesposobi njihovo dijete. Ovo ima samo kod nas. Zato namse ovako nest dogada svaki dan.Bruka i sramota.

ODGOVORITE
Name

Istina

21.04.2024 14:52

Pa ko jos ide ulicom i nudi nepoznatoj djeci prevoz i novac a da nema neke lose namjere.Njega treba uhapsiti i osuditi isto kao i da je uradio.Sto ne radi to u Svajcarskoj.Da se neko dijete upecalo ko zna gdje bi zavrsilo.

ODGOVORITE