Предсједник Вучић данас и сутра у радној посјети БиХ

- Председник Републике Србије Александар Вучић боравиће данас и сутра у дводневној радној посети Босни и Херцеговини.

Србија 15.04.2024 | 08:28
Предсједник Вучић данас и сутра у радној посјети БиХ

Првог дана посете председник ће присуствовати церемонији поводом првог редовног лета Београд-Мостар на међународном аеродрому Мостар, саопштила је служба за сарадњу с медијима председника Републике.

Током посете председник Вучић присуствоваће вечери са лидерима из региона који учествују на мостарском сајму и састаће се са специјалним представником ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирославом Лајчаком. 

Након сусрета, председник Вучић ће присуствовати отварању 25. Међународног сајма привреде и обићи штанд Републике Србије, као и штандове других излагача, наведено је у саопштењу. 

(Тањуг) Фото: Тањуг 

Коментари / 12

Оставите коментар
Name

Србо

15.04.2024 08:46

Најбоље би било да имате стално дружење, што се више дружите народима само горе, дај будите један мјесец мирини и немојте никуд ићи а те паре уложите и некакав инфраструктурни пројекат да и ми нешто добијемо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Србо

15.04.2024 09:38

Ама није он досао !због аеродрома,он лови Лајцека зато је ту

Name

Лија

15.04.2024 08:59

Гдје ли је велики баја да увелича посету.??

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.04.2024 11:39

Мора потрцко ту бити,долазе гости из Хрватске.

Name

Ух

15.04.2024 09:29

Које прелијевање из шупљег у празно, никако да им досади

ОДГОВОРИТЕ
Name

У КОЈОЈ ТО

15.04.2024 09:49

"БИХ" У ОНОЈ КОЈУ БИ ДА ПОЦЕПА И ПРИСАЈЕДИНИ ДЕО ,ЗА КОМПЕНЗАЦИЈУ ПРОДАНОГ КОСМЕТА.......МАЛО СУТРА,ГОСПОДИНЕ 'кишобранџијо'! АШТО СЕ ТИЧЕ "ТЕРМИНОЛОГИЈЕ"ГЕНОЦИД,ОБРАТИТЕ СЕ М"МЕЂУНАРОДНОМ СУДУ У ХАГУ,ЗА РАТНЕ ЗЛОЧИНЕ НА ПРОСТОРУ ,БИВШЕ СФРЈ" ,ЈЕР ЗА СВЕ ЦИВИЛИЗОВАНЕ И ДЕМОКРАТСКЕ ДРЖАВЕ СВЕТА,ЈЕДИНИ МЕРОДАВАН ЈЕ ТАЈ СУД,КОЈИ ЈЕ ,УСПУТ РЕЧЕНО ,ОСНОВАЛА И ...САВЕЗНА РЕПУБЛИКА ЈУГОСЛАВИЈА!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кога брига

15.04.2024 11:39

Познато је да кошобранџије имају свој "политички став" и да га често мијењају за дневнополитицке потребе залудјених гласаца. Иако знају да са својим политицким ставовима могу дупе обрисати колико су они битни у медјународном правном поретку и пред судовима

Name

Лара

15.04.2024 10:40

Ста це радит два дан .Резат народу паризер из братове месаре.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Одрон

15.04.2024 11:56

Током посете председник Вучић присуствоваће вечери са лидерима из региона који учествују на мостарском сајму и састаће се са специјалним представником ЕУ за дијалог Београда и Приштине Мирославом Лајчаком. ЕТО "ОДАВНО'' СЕ НИСУ ВИДЈЕЛИ, хаха,ха,

ОДГОВОРИТЕ
Name

Снага ума

15.04.2024 12:07

Гдје је баја...доДицк га цека на аеродрому Требиње, само авион никако да слети...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Истина

15.04.2024 14:39

Долази Вучић како он то рече код партнера хрвата, да се састане са Пленковићем, да му каже да ће резолуција о Сребреници бити маска за оно што ће услиједити, а то је да ће сигурно неко тражити, да се РС има право на имовину, тако да ће гласати о томе и опет ће Америка бити креатор тога, да се Србија смири, наравно неће бити говора о спајању ентитета и Србије, али овим чином ће Америка завршити своју мисију, и мислим да ће тек након тога, ако не дође до рата, Србија припојити ентитет себи. Онда ће Хрватска тражити да се ФБиХ подијели, и Херцеговина ће са кантонима припасти њима, а Босанци ће остати као колатерална штета у својој граници са 4 града :Тузла, Зеница, Бихаћ и Сарајево. Мислим да слиједи врућ кромпир за Бошњаке јер запамтите браћо да Америка стоји уз Израел, а против је ислама. Аллах је рекао да никог муслимани сем њега неће имати заштитника на Земљи. Бошњаци ће добити своју Палестину, Косово ће бити држава, Србија и РС држава, а Хрватска и Херцеговина држава. Тако ја видим овај развој ситуације. Послије тога, питање ће бити када ће Србија хтјети и да нас етнички очисти и протјера. Немојте мислити да се то не може десити, јер имамо примјер етничког чишћења Газе. Паметном доста, а без разума, не треба се ни трудити. Мислим да то већ зна и Вучић и Додик, а можда и тројка, јер све је игра за Бошњаке. То наравно има итекако везу са Ираном и Израелом, јер све је договор Америке да се ослободи притиска Србија. Сабор ће бити увод у оно што муслимане у ФБиХ чека. Моји муслимани, ако вам је мрско ратовати опет, онда на вријеме извадите пасош и куд који, мили моји. Нек нам је Аллах на помоћи и молим те боже, кажи да гријешим. Амин 🤲😪😭🤧

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цаллахан

15.04.2024 15:05

А ми вемо сједити скрстених руку. Па боље и погинути него битк Палестина.