Predsjednik Vučić danas i sutra u radnoj posjeti BiH

- Predsednik Republike Srbije Aleksandar Vučić boraviće danas i sutra u dvodnevnoj radnoj poseti Bosni i Hercegovini.

Srbija 15.04.2024 | 08:28
Predsjednik Vučić danas i sutra u radnoj posjeti BiH

Prvog dana posete predsednik će prisustvovati ceremoniji povodom prvog redovnog leta Beograd-Mostar na međunarodnom aerodromu Mostar, saopštila je služba za saradnju s medijima predsednika Republike.

Tokom posete predsednik Vučić prisustvovaće večeri sa liderima iz regiona koji učestvuju na mostarskom sajmu i sastaće se sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom. 

Nakon susreta, predsednik Vučić će prisustvovati otvaranju 25. Međunarodnog sajma privrede i obići štand Republike Srbije, kao i štandove drugih izlagača, navedeno je u saopštenju. 

(Tanjug) Foto: Tanjug 

Komentari / 12

Ostavite komentar
Name

Србо

15.04.2024 08:46

Најбоље би било да имате стално дружење, што се више дружите народима само горе, дај будите један мјесец мирини и немојте никуд ићи а те паре уложите и некакав инфраструктурни пројекат да и ми нешто добијемо.

ODGOVORITE
Name

Re Srbo

15.04.2024 09:38

Ama nije on dosao !zbog aerodroma,on lovi Lajceka zato je tu

Name

Lija

15.04.2024 08:59

Gdje li je veliki baja da uveliča posetu.??

ODGOVORITE
Name

Re

15.04.2024 11:39

Mora potrcko tu biti,dolaze gosti iz Hrvatske.

Name

Uh

15.04.2024 09:29

Koje prelijevanje iz šupljeg u prazno, nikako da im dosadi

ODGOVORITE
Name

U KOJOJ TO

15.04.2024 09:49

"BIH" U ONOJ KOJU BI DA POCEPA I PRISAJEDINI DEO ,ZA KOMPENZACIJU PRODANOG KOSMETA.......MALO SUTRA,GOSPODINE 'kišobrandžijo'! AŠTO SE TIČE "TERMINOLOGIJE"GENOCID,OBRATITE SE M"MEĐUNARODNOM SUDU U HAGU,ZA RATNE ZLOČINE NA PROSTORU ,BIVŠE SFRJ" ,JER ZA SVE CIVILIZOVANE I DEMOKRATSKE DRŽAVE SVETA,JEDINI MERODAVAN JE TAJ SUD,KOJI JE ,USPUT REČENO ,OSNOVALA I ...SAVEZNA REPUBLIKA JUGOSLAVIJA!!!

ODGOVORITE
Name

Koga briga

15.04.2024 11:39

Poznato je da košobrandžije imaju svoj "politički stav" i da ga često mijenjaju za dnevnopoliticke potrebe zaludjenih glasaca. Iako znaju da sa svojim politickim stavovima mogu dupe obrisati koliko su oni bitni u medjunarodnom pravnom poretku i pred sudovima

Name

Lara

15.04.2024 10:40

Sta ce radit dva dan .Rezat narodu parizer iz bratove mesare.

ODGOVORITE
Name

Odron

15.04.2024 11:56

Tokom posete predsednik Vučić prisustvovaće večeri sa liderima iz regiona koji učestvuju na mostarskom sajmu i sastaće se sa specijalnim predstavnikom EU za dijalog Beograda i Prištine Miroslavom Lajčakom. ETO "ODAVNO'' SE NISU VIDJELI, haha,ha,

ODGOVORITE
Name

Snaga uma

15.04.2024 12:07

Gdje je baja...doDick ga ceka na aerodromu Trebinje, samo avion nikako da sleti...

ODGOVORITE
Name

Istina

15.04.2024 14:39

Dolazi Vučić kako on to reče kod partnera hrvata, da se sastane sa Plenkovićem, da mu kaže da će rezolucija o Srebrenici biti maska za ono što će uslijediti, a to je da će sigurno neko tražiti, da se RS ima pravo na imovinu, tako da će glasati o tome i opet će Amerika biti kreator toga, da se Srbija smiri, naravno neće biti govora o spajanju entiteta i Srbije, ali ovim činom će Amerika završiti svoju misiju, i mislim da će tek nakon toga, ako ne dođe do rata, Srbija pripojiti entitet sebi. Onda će Hrvatska tražiti da se FBiH podijeli, i Hercegovina će sa kantonima pripasti njima, a Bosanci će ostati kao kolateralna šteta u svojoj granici sa 4 grada :Tuzla, Zenica, Bihać i Sarajevo. Mislim da slijedi vruć krompir za Bošnjake jer zapamtite braćo da Amerika stoji uz Izrael, a protiv je islama. Allah je rekao da nikog muslimani sem njega neće imati zaštitnika na Zemlji. Bošnjaci će dobiti svoju Palestinu, Kosovo će biti država, Srbija i RS država, a Hrvatska i Hercegovina država. Tako ja vidim ovaj razvoj situacije. Poslije toga, pitanje će biti kada će Srbija htjeti i da nas etnički očisti i protjera. Nemojte misliti da se to ne može desiti, jer imamo primjer etničkog čišćenja Gaze. Pametnom dosta, a bez razuma, ne treba se ni truditi. Mislim da to već zna i Vučić i Dodik, a možda i trojka, jer sve je igra za Bošnjake. To naravno ima itekako vezu sa Iranom i Izraelom, jer sve je dogovor Amerike da se oslobodi pritiska Srbija. Sabor će biti uvod u ono što muslimane u FBiH čeka. Moji muslimani, ako vam je mrsko ratovati opet, onda na vrijeme izvadite pasoš i kud koji, mili moji. Nek nam je Allah na pomoći i molim te bože, kaži da griješim. Amin 🤲😪😭🤧

ODGOVORITE
Name

Callahan

15.04.2024 15:05

A mi vemo sjediti skrstenih ruku. Pa bolje i poginuti nego bitk Palestina.