Потресна прича деде мале Данке Илић из Бора

Деда Данке Илић је рекао за Блиц да, што се тиче информација, највише вјерује Министарству унутрашњих послова.

Србија 15.04.2024 | 07:33
Потресна прича деде мале Данке Илић из Бора

Само да се пронађе тијело наше Данке, да знамо шта су јој ови монструми направили и да је достојанствено сахранимо и да знамо гдје можемо да је посјећујемо, каже Милан Илић, деда убијене Данке Илић (2) из Бора за чијим тијелом се трага већ десет дана пошто је откривено да су је Дејан Драгијевић и Срђан Јанковић прво ударили колима, а затим и усмртили.

Деда Данке Илић је рекао за <стронг>Блиц да, што се тиче информација, највише вјерује Министарству унутрашњих послова.

– У сваком моменту, ако нас интересује било каква информација, њихова врата су отворена за нас. Ми се сваки други дан интересујемо. И даље се трага за тијелом. Видјели сте и сами, по причи ова два монструма, не разумијем их шта су то урадили – каже Илић.

Данкин брат враћен у породицу, кренуо поново у вртић

Према његовим ријечима, Данкин брат који је у тренутку нестанка био са њом у Бањском пољу, одведен је у једном моменту у хранитељску породицу пошто су, како он тврди, његови родитељи били осумњичени.

– Данкин брат, мој унук, враћен је родитељима и нашој породици послије испитивања. Одмах, други или трећи дан су нам вратили дијете. Био је у хранитељској породици. По закону је то било, то је процедура јер су моја снајка и син били осумњичени. Док се није ријешила ствар, дијете је морало да буде тамо – каже он.

Према његовим ријечима, малишан има три године и два мјесеца и још увек није свјестан шта се догодило са његовом сестром Данком.

– Дијете је још увек. По неки пут спомене Данку, а то нама сломи срце. Вратили смо га у вртић, сви покушавамо да живимо нормално, а само чекамо сваког тренутка да нам јаве да су је пронашли – каже Данкин деда.

Не знамо како да оперемо љагу са породице

– Тешко ми је да гледам разне приватне детективе и људе који долазе на телевизију и тамо свашта причају за моју породицу и мене. Ја сам дијете града Бора, сви ме знају и сви се чуде таквим изјавама да смо алкохоличари, да смо коцкари, да је снајка опљачкала пумпу, да је направила мањак. То је страшно. Не знамо како да оперемо љагу са наше породице и зато једва чекам да дође права истина, па ћемо послије, ако Бог да, да истјерамо правду на видјело – каже Милан.

Он је истакао и да родитељи Данке од тренутка нестанка живе заједно и да се нису раздвајали.

– Они су нормално живјели све вријеме и док је било испитивање. Значи, они се нису раздвајали. То је тотална лаж – каже Милан Илић.

Милан се потом захвалио полицајцима и градоначелнику Бора, Александру Миликићу.

– Људи су на терену и свака им част. Ја сам од првог дана када је Данка нестала био са њима. То је невјероватно како је све то брзо организовано и могу да се јавно захвалим градоначелнику Бора који је први био горе и који је први организовао долазак грађана Бањског поља који су се одмах дали у потрагу – каже Илић.

(Српскаинфо) Фото:  Фејсбук, МУП/РИНГИЕР

Коментари / 6

Оставите коментар
Name

Пањик

15.04.2024 08:52

Лијепа цурица прсе це ми пукнит

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

15.04.2024 08:58

Кад коментарисес требао би водити рачуна шта си написао.

Name

Маро

15.04.2024 11:22

ЗА ОВАКО ДЈЕЛО НЕМА КАЗНЕ ДА ДОБИЈУ СВАКА КАЗНА ЈЕ МАЛА .

Name

За уписано Ре

15.04.2024 15:50

Дабогда ити доцеко .

Name

+

15.04.2024 10:37

Каква туга и неправда. Сунце мало. Да невино дијете то доживи. И Породица. И сва Нација. Нека је Анђели чувају. Из РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Госпа

15.04.2024 13:30

НЕТРЕБА НИКОГА КРИВИТИ ДОК ИСТИНА НЕ ИЗАДЈЕ НА ВИДЈЕЛО СВАСТА СЕ ПИСЕ О РОДИТЕЉИМА И ПОРОДИЦИ НЕМОЈТЕ ИМ СИПАТИ СО НА РАНУ АКО НИСУ КРИВИ!!!

ОДГОВОРИТЕ