Цеца открила детаље сарадње са Дином Мерлином

Цеца Ражнатовић захваљујући Дини Мерлину отпјевала је пјесму "Београд", а она је једном приликом открила непознате детаље њихове сарадње.

Регион 14.04.2024 | 10:49
Цеца открила детаље сарадње са Дином Мерлином

Дино Мерлин је за мене намјенски направио једну пјесму, а то је “Заборави“. Када смо се ми срели као што је он рекао, тада, захваљујући мом бившем партнеру који га је познавао. Дино Мерлин и ја смо се срели у хотелу у Швајцарској, сећам се сваке реченице тада.

Донио је “Заборави“, која ми се одмах допала. Након тога ми је рекао: “Донио сам једну пјесму која је дуетска, али ја не могу да је снимим због познате ситуације у том моменту. Али пошто ти имаш најспецифичнију емоцију у гласу, мислим да ћеш ти једина то знати да донесеш прича Цеца.

Она је открила да је ријеч о пјесми “Београд”.

– Мени је то јако импоновало када ми је он то рекао, поготово дјевојци која има 20 година. Узела сам пјесму “Београд“, иако је била дуетска. Донијела сам ту песму у Београд, код Марине Туцаковић и Александра Радуловића Футе, међутим то се њима није допало. “Заборави” да, али “Београд“ не. Међутим, ипак сам одлучила да на албуму “Фатална љубав“ убацим пјесму “Београд“.

У свему ми је помогао Оливер Мандић, јер у том тренутку није било дијела: “Ово сећање, руши мени све, мој Београде, загрли ме…“. Ту смо дописали музику и текст, склопили смо све и то је постао хит за сва времена. То је истинита прича, можда је Мерлин заборавио, али ја нисам – започела је Цеца и признала да је требало да она и Дино Мерлин понове сарадњу, али до тога није дошло.

– Једном приликом сам се након свега чула са Мерлином, почетком 2000-их. Требали смо поново нешто да сарађујемо, међутим, послије се никад нисмо више чули. Лепо смо причали, разговарали… Интересантно је да ми је све пјесме Дино поклонио.

У тренутку када су излазиле пјесме, нисам смјела да узмем ризик на себе и да га потпишем. То јесу његова дјела и не може нико да спори. Тада су биле усијане главе и нисам жељела Мерлину да правим проблеме. Размишљала сам да човјека не доведем у било какав проблем – открила је Цеца, пише Блиц.

(<а стyле="цолор: #3598дб;" хреф="хттпс://српскаинфо.цом/мозда-је-заборавио-али-ја-нисам-цеца-открила-детаље-сарадње-са-дином-мерлином-па-споменула-пјесму-београд/" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Српскаинфо) Фото: Милан Илић/В. Миљанић/РИНГИЕР

Коментари / 10

Оставите коментар
Name

Лена

14.04.2024 10:52

Димитрије Апостол и Цедина Јелка ..У глобалу одлицно пјевају .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Магдалена

14.04.2024 11:19

Јос само један у низу доказа дволицности споменутог...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Милош

14.04.2024 12:54

А и споменуте.

Name

Доста је и тебе

14.04.2024 12:31

Да ниси у дилу са ДБ неби те нигдје било. Скини нам се са грбаче.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Цеца наногица

14.04.2024 13:15

Ко висе ове снаше гура напријед...толико часних и пажње вриједних певачица и певача а ухватили се за недостојне дворске певаљке...И о оњој се све зна

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мерлин је заиста

14.04.2024 15:02

...чаробњак - музички! Показао, доказао и одржао! Без његових текстова, многи би данас били нико и ништа... Писао је овој циганчури ј четникуши, писао је Здравку Чолићу, Јоксиму... Цар над царевима! Свјетски а Бошњак! Муслиман без да мрзи никога!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Мерлин је заиста

14.04.2024 15:07

Алијин војник за морал био и који је снимио спот испред тенка тзв.Армије БиХ и пјесма је била "Да те није Алија",сви имамо yоу тубе и лако доступни сви његови ратни спотови!Паметном доста!

Name

Ре

14.04.2024 15:22

Ко може да воли и подржава окорели Србомрзца.давсо јенај гнусније увреде за Србе,а смрад опет иде у Србију да пева.

Name

Расо

14.04.2024 16:21

А какве је поруке слао у јавност Србима и Београду,вероватно га зато и хвалис.

Name

Ето

14.04.2024 16:45

Музика је музика а политика је сасвим друга ствар….маните се људи и пустите их да пјевају да мало мозак одморимо од политике ….јер мене је њихова политика и рат назалост отјерала од куце зато зивјела музика

ОДГОВОРИТЕ