Потрага за малом Данком: Спасиоци претражују ријеку

Претражује се део Брестовачке реке која се налази на само 3 километра од куће и имања с којег је Данка нестала у уторак.

Србија 31.03.2024 | 11:52
Потрага за малом Данком: Спасиоци претражују ријеку

Шести дан потраге за девојчицом Данком Илић (2) о чијој се судбини још увек ништа не зна, а на месту где је последњи пут виђена, полиција и истражитељи су очигледно завршили сав посао, с обзиром на то да је тренутно стање на тој локацији у потпуности мирно.

Претражује се део Брестовачке реке која се налази на само 3 километра од куће и имања с којег је Данка нестала у уторак.

Дође нам да умремо". Не знамо већ пет дана где је наша Данка. Мојој жени је позлило од стреса, не знамо више шта да радимо! - каже с тескобом у гласу дека, отац тате нестале Данке Илић (2), које нема од уторка, у рано поподне. Читава породица Илић, родитељи Данкиног тате, као и други чланови фамилије били су јуче испред полицијске станице у Бору где су родитељи нестале девојчице давали изјаве.

Деда каже да не знају више ни шта да раде. - Једва стојимо на ногама, забринути смо за нашу унуку - казао је очајни деда малене Данке.

Активности полиције настављају се, потрага не стаје.

Одговори се тек очекују а верује се да ће наложена детаљна форензичка анализа телефона Данкине мајке дати неке одговоре. Мобилни телефон мајке девојчице Данке Илић послат је на вештачење у склопу истраге, а непосредно након нестанка детета. Према последњим познатим информацијама, мајка је на дан уочи нестанка и на сам дан нестанка Данке обрисала бројне поруке и позиве из мобилног телефона.
Тужилаштво је, узимајући у обзир чињеницу да је мајка последња имала контакт са девојчицом, наложило детаљно форензичко вештачење њеног телефона.

Иначе, потрага за малом Данком не посустаје ни минута. Бањско поље врви од полиције а у потрагу су укључени и хеликоптери МУП који су надлетали Бањско поље и област око тог насеља.

(Курир / Фото: МУП)

Коментари / 1

Оставите коментар
Name

+

31.03.2024 14:50

Дај Боже. Да је живу нађете.

ОДГОВОРИТЕ