Potraga za malom Dankom: Spasioci pretražuju rijeku

Pretražuje se deo Brestovačke reke koja se nalazi na samo 3 kilometra od kuće i imanja s kojeg je Danka nestala u utorak.

Srbija 31.03.2024 | 11:52
Potraga za malom Dankom: Spasioci pretražuju rijeku

Šesti dan potrage za devojčicom Dankom Ilić (2) o čijoj se sudbini još uvek ništa ne zna, a na mestu gde je poslednji put viđena, policija i istražitelji su očigledno završili sav posao, s obzirom na to da je trenutno stanje na toj lokaciji u potpunosti mirno.

Pretražuje se deo Brestovačke reke koja se nalazi na samo 3 kilometra od kuće i imanja s kojeg je Danka nestala u utorak.

Dođe nam da umremo". Ne znamo već pet dana gde je naša Danka. Mojoj ženi je pozlilo od stresa, ne znamo više šta da radimo! - kaže s teskobom u glasu deka, otac tate nestale Danke Ilić (2), koje nema od utorka, u rano popodne. Čitava porodica Ilić, roditelji Dankinog tate, kao i drugi članovi familije bili su juče ispred policijske stanice u Boru gde su roditelji nestale devojčice davali izjave.

Deda kaže da ne znaju više ni šta da rade. - Jedva stojimo na nogama, zabrinuti smo za našu unuku - kazao je očajni deda malene Danke.

Aktivnosti policije nastavljaju se, potraga ne staje.

Odgovori se tek očekuju a veruje se da će naložena detaljna forenzička analiza telefona Dankine majke dati neke odgovore. Mobilni telefon majke devojčice Danke Ilić poslat je na veštačenje u sklopu istrage, a neposredno nakon nestanka deteta. Prema poslednjim poznatim informacijama, majka je na dan uoči nestanka i na sam dan nestanka Danke obrisala brojne poruke i pozive iz mobilnog telefona.
Tužilaštvo je, uzimajući u obzir činjenicu da je majka poslednja imala kontakt sa devojčicom, naložilo detaljno forenzičko veštačenje njenog telefona.

Inače, potraga za malom Dankom ne posustaje ni minuta. Banjsko polje vrvi od policije a u potragu su uključeni i helikopteri MUP koji su nadletali Banjsko polje i oblast oko tog naselja.

(Kurir / Foto: MUP)

Komentari / 1

Ostavite komentar
Name

+

31.03.2024 14:50

Daj Bože. Da je živu nađete.

ODGOVORITE