Хоће ли Кејт кренути стопама Меган Маркл?

Контроверза око монтиране породичне фотографије Кејт Мидлтон не само да је покренула питања о аутентичности слике, већ је и подстакла спекулације на интернету о тајнама, здрављу принцезе од Велса, а као највећа ноћна мора Британаца одјекује термин "Кејт-гејт" који означава потенцијални одлазак принцезе из краљевске породице.

Свијет 16.03.2024 | 21:52
Хоће ли Кејт кренути стопама Меган Маркл?

Британска краљевска породица ријетко се јавно извињава, али се управо то догодило након наизглед безазлене фотографије за Дан мајки на којој су Кејт Мидлтон, принцеза од Велса, и њено троје деце, пише Нова.рс.

Овај наизглед једноставан чин дијељења породичног портрета прерастао је у медијску помаму названу "Кејт-гејт", која је прожета питањима о аутентичности фотографије, Кејтином здрављу и начину на који палата поступа са ситуацијом.

Скандал са фотографијом

На Дан мајки у Великој Британији, Кенсингтонска палата је објавила фотографију Кејт са принцом Џорџом, принцезом Шарлотом и принцом Луијем. Ово је било прво званично појављивање војвоткиње од Кембриџа откако је два мјесеца прије тога била подвргнута операцији абдомена.

Међутим, корисници друштвених мрежа и новинске куће убрзо су уочили неслагања на фотографији, што је довело до тога да је фотографија уклоњена због сумње у дигиталну манипулацију.

Само дан касније, Кејт је понудила извињење и признала да је сама монтирала фотографију.

"Као и многи фотографи аматери, повремено експериментишем са монтажом", навела је она у објави на друштвеним мрежама.

Иако сада знамо да је фотографија уређена, још постоје кључни детаљи који остају нејасни, на примјер када је снимљена, које промјене су направљене или да ли је у питању комбинација више слика.

Кејт-гејт

Контроверза око фотографија поново је подстакла забринутост око Кејтиног здравља, посебно пошто се наставља њено одсуство са јавних дужности. Недостатак транспарентности палате у вези са уређивањем фотографија и Кејтиним здрављем само је појачао јавну бригу.

Кејтино извињење, које је требало да угуши спекулације, изазвало је више питања него одговора. Ћутање палате о овим стварима само је потпалило пламен онлајн спекулација, претварајући једноставну породичну фотографију у пуну ноћну мору за односе с јавношћу. Тако је и настао термин "Кејт-гејт".

Може ли Кејт да разочара милионе људи

У питању је назив за одлазак Кејт Мидлтон из краљевске породице, као што је то учинила Меган Маркл. Тада је популаран био термин "Мегзит".

Поставља се питање да ли су страхови Британаца да ће остати без вољене принцезе оправдани?

У неку руку да, јер она не би била прва принцеза од Велса која би то учинила. Да ли је у питању превара принца Вилијама, развод или нешто треће, вјероватно нећемо сазнати у скорије вријеме.

Како се све више шушка о наводној љубавници принца Вилијама – Роуз Ханбури и нервном слому који је Кејт такође наводно због ње доживјела, није немогуће да је у току поступак развода принца и принцезе од Велса.

Бакингемска палата, ипак, инсистира на томе да се ради само о опоравку од операције, као и да ће се Кејт након Ускрса вратити дужностима.

Маркиза од Чолмонделија, Сара Роуз, годинама је хваљена због свог стила, изазивајући дивљење гдје год се појави, укључујући и вјенчање принца и принцезе од Велса. Ипак, како јавност од децембра није видјела Кејт Мидлтон, почеле су да круже разне теорије завјере.

Једна од њих је да је разлог "нестанка" принцезе управо Сара Роуз Чолмондели, за коју се већ неколико мјесеци прича да је љубавница принца Вилијама. Сада, постоје наводи да је она била у аутомобилу са Вилијамом, а не Кејт.

Бивша манекенка (39) радила је за конзервативног посланика Мајкла Гоува, али сада води имање свог мужа, Дејвида Роксевиџа, 7. маркиза од Чолмонделија.

Пар има троје деце – близанце Александра и Оливера, који имају 15 година и осмогодишњу ћерку Ајрис. Породица живи у Хотон Холу у Норфолку. Сара Роуз се мјесецима у медијима помиње као љубавница принца Вилијама, што је сада повезано са нестанком Кејт Мидлтон. Корисници друштвених мрежа кажу и да постоје докази да је јуче у аутомобилу са Вилијамом била љубавница, а не Кејт.

(Нова.рс) Фото: профимедиа

Коментари / 7

Оставите коментар
Name

Забога

16.03.2024 23:44

Боли нас к..ац .за њом ,треба да бринемо хоце ли нам рудоња кренти стопама Иди Амина

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мицко

17.03.2024 01:45

Мозе неко да објасни нама лаицима у цему је проблем око слике?

ОДГОВОРИТЕ
Name

незнам

17.03.2024 06:03

Ста вас забрињава а код нас се десетине разводе дневно .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Па

17.03.2024 07:56

Маре (Меган) и Кате треба да се врате!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дисидент

17.03.2024 08:00

Принцезу смјестити код нас у неку сигурну кућууу. Хитнооо!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дисидент

17.03.2024 08:04

Има много разлога зашто ово кажем. Прво жена је комплет опремљена , има накит, торбице, капутиће, ципелице за наредних пет генерација. Њо треба један наш згодан момак који ће као и сваки српски домаћин радити да прехрани породицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дарио Дјапа

17.03.2024 08:14

Принцеза вам је рекла истину

ОДГОВОРИТЕ