Додик одлази са чела СНСД-а, син Игор в.д. предсједника!

„Због мојих нагомиланих државничких обавеза као предсједника Републике Српске, ја не стижем да се посветим својој странци колико би требало, па сам одлучио да се повучем са чела СНСД-а, а да за вршиоца дужности предсједника странке једногласно изаберемо мог сина Игора, који је одскора наш организациони секретар!

Република Српска 10.03.2024 | 09:55
Додик одлази са чела СНСД-а, син Игор в.д. предсједника!

Он ће сада обављати обе ове функције, док не буде изабран нови предсједник СНСД-а у пуном капацитету, а ја се надам да ће то бити баш Игор, јер се за ово кратко вријеме тог секретарисања показао као прави мајстор организације наше странке.

Игор сада детаљно прегледа да се нису случајно у наше редове увукли неки лопови, користољубци, полтрони и којекакве протуве који се само претварају да су часни и поштени страначки људи: ако такве откријемо, одмах ћемо их одстранити да не буду препрека нашој великој побједи на изборима у октобру!“,  објавио је предсједник Републике Српске и одлазећи лидер СНСД-а Милорад Додик на свом „Икс“ налогу.

Све добронамјерне људе молим да не слушају злобнике и цинике који причају да ми стварамо неку као династију, монархију и сличне глупости! Овдје је ријеч о очувању наших традиционалних вриједности: када дође вријеме, у свакој породици брига за добро и имовину те породице прелази са оца на сина, па је тако и код нас Додикових. Само што је нама много теже него некој просјечној породици, јер ми имамо одговорност да бринемо о добру и имовини цијелог нашег народа!

А то са собом носи одрицање од личног комфора какво не можете ни замислити, то не зна нико ко није био на нашем мјесту: ви само видите сјајне резултате наше борбе за општенародно добро, а наше муке у тој борби - нико не зна!“, објаснио је Додик. 

„Ја сам породио и препородио нашу странку, а са Игором наступа вријеме ренесансе не само СНСД-а, већ и цијеле наше републике и нашег народа. На том путу, ја планирам да освојим бар још један мандат на изборима за предсједника Републике Српске, а ако мене неко или нешто у томе спријечи – на том мјесту ће ме Игор замијенити!

Подсјећам да се он, још као сарадник у чувеној фирми 'Проинтер' показао као рођени побједник, успијевајући да, својим знањем и снажним карактером, пружи важан допринос да та фирма убиљежи милионске побједе на бројним јавним тендерима које су расписивале наше јавне институције.

Даље, захваљујући Игоровом менаџерском умијећу, током плодоносне сарадње наших породичних фирми са нашим јавним инститицијама, још већу корист од нас имале су управо те институције у које су долазиле стране дипломате: па, ко још не зна за нашу 'Дједову ракију' која је постала бренд наше републике у Европи и остатку свијета?! У име оца и сина, живјели!“, поручио је Додик старији. 

Млађи Додик се јавно захвалио свом оцу и најавио да ће радити на испуњењу његовог главног обећања.

„Поносан на оца, хвала на повјерењу! Хвала СНСД-у! Подсјећам да сам, као генерални менажер КК' Игокеа', недавно изабран у друштво девет чланова Савјета ФИБА Лига шампиона. Искуство које стекнем на овој функцији у највећем европском кошаркашком такмичењу биће од огромног значаја и за наше европско политичко такмичење: биће лакше прескакати и препреке на нашем путу у ЕУ, а када тамо стигнемо са нама Додиковима на челу – онда можемо расписати и референдум о самосталности наше Српске!“, објавио је Игор Додик на свом „Икс“ налогу. 

Текст је сатиричног садржаја

Аутор: Слободан Дурмановић

Коментари / 91

Оставите коментар
Name

ртвбн

10.03.2024 10:11

Шта друго можете него писати сатиру, можда би овај могао писати умјесто Шпадића, Перо је изгубио оштрицу.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

10.03.2024 16:29

Од тада почињу патње овога народа. Руши се и уништава привреда, коју су толике генерације 50 година мукотрпно стварале, расте незапосленост, сиромаство, дугови, распродаје. И у томе се упорно истрајава. Иако се голим оком види да је приватизација 1997 само погрешан назив за пројекат уништења властите привреде, на томе се упорно истрајава. Приватизација се мора провести до краја не питајући за цену. Захвалност мора бити потпуна. Када је кренуо процес акционарске приватизације 1996-1997 морао је да се нађе цовек који ће све то да сруши, и нађен је, пристао да да зарад своје политчке амбиције уништи привреду а на тај начин и народ. Ретко је коме пошло за руком да толико овлада глобализмом, да толико дубоко проникне у дух глобалистичког владања властитим народом као првацима коалиције "Слога". Вероватно је ту тајна, од тада тако бриљантне политичке каријере наших амбициозних политичара, оних најамбициознијих. Нико као "он" нема петљу да тако "одбруси" странцима, а они ни речи, чује се у народу. А странци вероватно знају засто. Није важно ста се прича важно је ста се ради. Мерено патњама које је овај народ претрпео због ове приватизације, она је зло које скоро да стоји уз раме претходном рату. У делу уништења привреде показала се успешнијом од рата. Уместо напрасног ратног убијања и злостављања, овде се остварује масовно убијање ширењем и продуљивањем сиромаштва.

Name

ре

10.03.2024 16:29

На десетине хиљада људи је пре времена умрло због губитка предузећа, запослења, због сиромаштва. Због тога онај који је донео и који проводи ову приватизацију на овом просторима представља најмасовнијег убицу. Суштина ове приватизације је у потпуном привредносистемском поремећају који нужно и завршава у потпуном уништењу привреде. потпуно и без остатка и без икаквих изгледа да це привреда оживети пре него сто доде до поништења ове приватизације. Ми смо произвођачи властите кризе. Наметнутим нам слободним тржиштем и приватизацијом уништили смо властиту привреду без икаве идеје како да направимо нову. Па ста би ти политичари радили ако не би стално хорски понављали стране инвестиције, успешно задуживање. Овакво се најбоље уништава властити народ. Доведе се на власт слаба влада и она уништава свој народ, странци су само подршка, све остале прљаве послове раде домаће снаге. Држава се потпуно повлачи из привреде и све све препушта снагама отвореног слободног трзишта. Ову су чињенице, ово су резултати рада ове владе који се прикривају и тренутно добро не виде посто се маскирају појачаним задуживањем безвредним новцем из иностранства који це се са каматама морати враћати вредним робама. Сва задужења иду на инфраструктуру, (путеви, зграде и слицно) 47% а у буџетске плате 49%, у привреду 4%, отуда индиректно и за панзије, а тиме и у ПДВ поново у буџет. Кредитно задужење је 4,8 милијарди КМ а бруто друштвни производ 1,7 милијарди са тенденцијом даљег пада, радници и даље масовно остају без посла предузећа се затварају, приватизовани велики привредни гиганти не плаћају порезе држави (Рафинерија Брод, Бирац Зворник) држава им репрограмира дугове и даје нове кредите ИРБ само да задрже раднике, ти кредити никада и неце бити враћени. Наше руднике поклањамо станим инвеститорима да на њима они себи праве термоелектране, да се богате на нашим ресурсима, а ми за то време да убрзано изумиремо у колонијалном ропству.

Name

ре

10.03.2024 16:29

Ми смо презадужени, немамо привреде која може да враћа оволико кредитно задужење. Права држава и права влада не препишта странцу своје природне ресурсе, права држава сама гради термоелектреане за свој народ. Уместо што се узимају кредити за аутопутеве који ће нас одвесту у колонијално ропство да се дигне кредит за градњу термолектрана и хидроелектрана, такве инвестиције се отпате за 40 година 1500%. Али ми немамо памети, што ресурсе препуштамо странцима. Веома је угодно данас бити у власти. Не морас сносити одговорност за развој привреде, све се препушта страном инвеститору. Насупрот тешкоћама и горчини напретка стоји сва лакоћа и сласт пропадања. То глобалисти одлично знају и тежиште стављају на ту страну. Веома је привлачно и слатко живети изнад могућности, трошити више него што се зарађује. Свима је угодно и људима и политици. Само требами мислити на данас а не на сутра. То што иза пролазне садашње сласти стоји сва дугорочна сурова горчина у будућности, на то углавном нико не мисли. Веома је угодно трошити више него што се зарађује, посебно као што је то тако обилно као што је то случај код нас. Уместо иностране, било је потребно успоставити унутрашњу окупациону власт. Потребно је притиском на домаће политичаре разним уценама, претњама и преварама доћи до окупације народа и територије. Сви кредити и задузења не могу прикрити не рад домаће привреде.

Name

Ре ртвбн

12.03.2024 23:36

Пуно је лакше и то на прсте могу стати,пронаћи поштене у СНСД јер је већина лопова на челу са руководством!

Name

БОY

10.03.2024 10:11

Можда би било боље да си устоличио Драшка Станивуковића а и вјеран ти је као пас.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ха ха

10.03.2024 10:12

Значи сјеверна кореја

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ста реци?

10.03.2024 17:40

Тренд да домаци политички пуноглавци утемељује наследно право за своје потомство је природно јер данас РС (намјерно скраћује јер нити је Република вец феуд нити је Српска вец феудалчева) је у средњем вијеку по већини параметара. Иако је патологија код сектаских гласача да дају предност туђој дјеци иако их је Бог послао на земљу једнаке са њима...дјеца це их се стидети...

Name

Ха ха

10.03.2024 10:12

То само на папиру опет се рудоње пита

ОДГОВОРИТЕ
Name

Поп

10.03.2024 10:13

Како те није срам дубре једно ти бринес само о својој гузици и својих полтрона срамисе довео си овај народ на ивицу пропасти лопове један доце крај теби и твојој свити кад тад

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бобан

10.03.2024 10:14

Јак дрзавник којије на пљацку ту гдје јасте фуј

ОДГОВОРИТЕ
Name

Београд

10.03.2024 10:15

Хахахаха Ким Јоунг -ум Леп поздрав

ОДГОВОРИТЕ
Name

Раде

10.03.2024 10:17

Ко гласа за овога зелим му од Срца све најгоре али неце овај ни поцети мислим да це бити Ухапсен као и вецина Политицара који су упетљани у Криминал и Лоповлук!!!!! Који Нормалан Цовјек подрзајете ове Лопове док они узивају у Луксузу ми једва састављамо крај са крајом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОY

10.03.2024 10:17

Ово твоје лапрдање може да прође само у твојој секти као и отимачина свега народног.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ето

10.03.2024 10:20

Текст је сатиричног карактера али у потпуности одговара стварности, аутор није написао ништа што не одговара истини. У стварности имамо покушај стварања насљедне монархије-старији Додик нас покушава оставити у насљеђе млађем, на кориштење, као стадо.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Власт/похлепа

10.03.2024 10:21

Ма ово нема ни у Кореји дајте све себи и својој породици али многе династије власти су пале због тог и похлепе пулс народ и глас народа се мора чути и поштовати будите сигурни!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Значи..

10.03.2024 10:21

Сјаши курта да узјаши мурта

ОДГОВОРИТЕ
Name

маxи

10.03.2024 10:22

Најгоре сто је ово ИНСТИНИТА сатира ...ово глава породице и мисли :)

ОДГОВОРИТЕ
Name

Брацо

10.03.2024 10:22

Сатирицни садрзај је одраз друства у којем зивимо, цитајуци овај теxт, ја сам просао кроз стварност!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Оља

10.03.2024 10:23

Са оца на сина! Господе, Боже! Ваљда су умислили да имају плаву крв па им по том основу припада управљање свим и свачим. Сљедеће што би нас могло снаћи је да се старији или млађи Додик прогласи краљем. Дакле, клизимо ка монархији. Хахаха!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Симо

10.03.2024 10:24

Нисмо ми твој Народ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Само

10.03.2024 10:26

Само народ у што већем броју да изађе и поручи и једном и другом Ђе си лопове!

ОДГОВОРИТЕ
Name

БЛ

10.03.2024 10:29

И још ГОРи ће доћи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мајевица

10.03.2024 10:33

Ронхил губи па увлаци приуценог лопова сина. Идете у заборав заједно са патуљком перице.,бјелицом, митровицем, миском итд продајним сусама.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кемал

10.03.2024 10:36

Овако ће и бити...

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рога 16

11.03.2024 06:38

20 година мало ли је,да сам ма његовом мјесту,само бих све послао у п.м.

Name

Гацко

10.03.2024 10:38

Да свугдје постоје "убачени" типичан пример је нови градски одбор СНСД-а у Гацку. Никоме није јасно како је у овај одбор ушао Алексије, као једини чија диплома није упитна. Он је једини кривац што ова скраћеница није Скуп Наших Сумњивих Диплома.

ОДГОВОРИТЕ
Name

милош

10.03.2024 10:51

Ово јест и није сатира Ако Додику забране политичли рад кладим се у живот да че Игор на чело СНСД-еа И бит че изабран једногласно од подгузних мува у СНСДеу

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рајко ВАСИЋ

10.03.2024 10:53

У име оца и сина.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Смо пропали!

10.03.2024 13:11

Ако се коров не посјеце на вријеме избијају нове младице! Порука за опозицију.

Name

Сјенина

10.03.2024 10:54

Е свашта!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Богдан.

10.03.2024 11:00

За кога смо гинули мајко драга.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рај на земљи..

10.03.2024 11:51

Науцио тата сина како се пљацка,, Додик реце да му син не буде нарко дилер и мафијас а он бас постаде дрзавни пљацкарос,,лако је бити светац кад ти је бог отац

Name

оља

10.03.2024 12:12

гинули сте за дезертере и лопове.

Name

ре бгд

10.03.2024 12:50

Гинули смо за дезертер, ратне профитерта, шверцере и њихову балавурдију.

Name

Ре Оља

10.03.2024 13:18

Да гинулисмо али смо преварени и никад висе да се зарати поново нико неби исао добровољно ,ратовати ,,а нема ко ни да иде све здраво и способно је отисло у свијет бијели.

Name

Тито

10.03.2024 11:03

Хахахааа.... Лијеп текст, нема шта. Писац стварно има дара за сатиру. Било би јако смијешно, али је нажалост истинито у јако тужно.

ОДГОВОРИТЕ
Name

БОY

10.03.2024 12:40

Што би се рекло,,сјаши курта да узјаше мутра".

Name

Истина

10.03.2024 12:43

Је да ће Вулићка ,Вишеслав,Мазалица и још гомила ових који свршавају на Рудоњу ,гласати шта год им он каже само да остану "влажне-и"...а тата ће дотле катастарски и грунтовно да уреди имовину како дјеца "...не би имала проблема"...коначно то је природно...па кад се алкос Радмановић извлачи и чуди ...све је јасно....зар не???? А можда и није ....волимо ми те садомазо "жртве" за љубљеног нам....

Name

А није се

10.03.2024 16:21

Ни исло у рат добровољно ! Политицари тјералии да бих они кралии предузецаабанкее лоповска приватизација пљацка од 1990 године поцелаа! Ту су голаци сад милионери милијардери покривени партијама типа кајо ригуљици дусаници рисовици станивуковици сви поријеклоооо капитала !! Кадтад! Пљацка стољеца! Не застаријева! Кадтад врацање у финдове за опоравак дрзаве и народа

Name

ре

10.03.2024 11:13

Та криминалана злочиначка организација је основана з Бриселу 1996 са циљем разарања српског народа, уништење привреде, доделе концесија и нашег нестанка на овим просторима. Историја ће рећи свој суд, многи ће бити запрепаштени када чују истину.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре ре

10.03.2024 13:03

Сигурно да је основана у Бриселу.Сјећам се Бурле криминалца који се појавио 1996 на Независној телевизији у власништву тада Калинића.Манипулатор и криминалац је истина тада у Крајини који су гледали ту телевизију дао неку нову наду.И највећим будалама је јасно да је Додик агент хрватских интереса.Пељешки мост,предаја јасеновачке грађе,полицијско обезбјеђењеЗорана Милановића на прослави злогласне 103 бригаде ХВО у Дервенти низ је предугачак.

Name

Бок

10.03.2024 11:15

Ти си само на непоштенији начин рекао исто што и Вучић својима, а то је, ко би за њих гласао да није њега, а народ јадан пљешће. Воли Србин аутократу свог. Ми и даље жалимо за бољом прошлошћу, а то су комунизам и Милошевић. Ако је за један народ то боља прошлост, онда је будућност врло неизвјесна.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ветеран

10.03.2024 11:18

Родио тата!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

10.03.2024 11:54

Династија се преноси са кољена на кољено ,,ова дрзава је исудјена и овај народ да нека династија влада њим а кад додје до рата нека народ гине за њихово богатство..ејј србине невјеро своје вјере.

Name

Радоје

10.03.2024 11:19

Ово и није сатира.Ради се о голој истини!

ОДГОВОРИТЕ
Name

истомисљеник

10.03.2024 11:57

Несто сто нас ускоро цека...јер це татица да кидне у Русију, бјезеци од робије и да би сацувао покрадене милијарде. А након Игора, његов син...Благо нама.

Name

Миле

10.03.2024 11:27

Само још Горицу за премијера, па да катастарски укњижите РС на породицу Додик

ОДГОВОРИТЕ
Name

Прњавор

10.03.2024 11:27

Тако је то са организованим криминалним групама,боса или ликвидирају па дође нови шеф или га ухапсе па замена преузме банду..а пошто дудеку је доса крај,ако му и непресуде јер ода около кука,плаче,клечи,моли,потписује све"ЕУ законе"у нади да се амери и ЕУ умилосте и ослободе оотужби али ту су санкције..које срби опченито несхватају озбиљно..ако сада ставе и банке на црну листу у тој ткзв"реп.шумска"???где криминални клан додик има рачуне,примају плате,донације???могу се сликат..то ко и путин,плин који је ЕУ продаво за 800 долара кубик,продаје индији и кини за 60 долара кубик,паре добија у рупијима и јенима за које неможе ништа да купи..ал кад сте ви глупави..мислите да сте сила.."небеско летечи народи"..

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Прњавор

10.03.2024 13:40

Ти си одавно препознат као припадник грко католичке украјинске цркве.Али добро то је твоја ствар.У Прњавору их има доста.Непрекидно призиваш неку пропаст и пораз Русије.Стандардно лупеташ глупости.Русија је јака и војнички само може напредовати.То након више од двије године специјалне војне операције говоре чињенице.У западној Европи је живот све скупљи и тежи.Бандеристи као ти односно сљедбеници Степана Бандере украјинског нацисте ће сигурно бити поражени у Украјини.

Name

Драган

10.03.2024 11:28

Па је ли ово могуће....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Народ

10.03.2024 11:29

"Толико их воли народ",све шкргуче зубима од среће,а многи немају зуба,осташе ране на зубима.Ал народ бере жалфију,жабе!

ОДГОВОРИТЕ
Name

дисидент

10.03.2024 11:37

Браво мајсторе и Радоје Домановић ти може позавидитии!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

ккуку

10.03.2024 11:40

Ста династија додик изјави без имало срама.Да спасавају српску новцем којега су ставили на свој рацун,узели цјели будзет српске и српског нсрода управљају са тим будзетом у лицну корист своју.И онда се хвале како помазу српски народ ккуку бруке.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пролазник

10.03.2024 11:55

Ово мора да је нека шала.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ми

10.03.2024 11:57

Поново 20г и кусур гледамо репризу, од поманијачених жена које га желе до ноторног старца са тешком дијагнозом

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слободомислилац

10.03.2024 12:04

РС све више личи на Сјеверну Кореју а да не би постала то једино народ може да то спријечи милом или силом. Ајмо да покушамо милом прво, прије одласка на биралишта прс на чело и бирајте за бољу будућност или С Кореју. Није дангубио ко нас је клео.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Весна Бајић

10.03.2024 12:30

Криминалац, уводи млађег криминалца. Није ти то тата богатство остварио већ напаћени народ. БОРС је најодговорнија за овакво стање. Шта сад кажете борци?

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мирко

10.03.2024 13:48

Већина бораца је већ увелико покојна. А ови Милокрадови "првоборци" које је ставио на списак су '91 и '92 имали можда десет или једанаест година. Мафија је то, а Милокраду би и Ал Капоне позавидио.

Name

Око

10.03.2024 12:39

У тој странци може бити само лопов, криминалац и преварант који ради за ту династију и од тога извлачи корист. Онај ко гласа за такву страначку династију, а није члан, стварно мора на психијатријски преглед.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Лауш

10.03.2024 12:44

Добих пролив цитајуци изјаву

ОДГОВОРИТЕ
Name

Царска ријец

10.03.2024 12:51

Додије 1.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дијаспора

10.03.2024 13:00

Ви што пишете такве глупости мало изађите из маминих скуте отиђите мало у свет па схватите основе политичког живота,а не само како неким паше

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре Дијаспора

10.03.2024 14:14

А ти си као у Њемачкој схватио основе политичког дјеловања переш јавне заходе.

Name

СРБИН

10.03.2024 13:03

Џаба писат коментаре кад БН само зна правац према Сарајеву, цензура и само цензура треба чуват гласове,као напримр из Јање

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

10.03.2024 13:08

Какав БОРС то су све дезертери,донатори и јајаре које су рат провеле у позадини.Прави борци су изгинули ,помрли или су се расули којекуде по целом свијету Ја сам био борац ВРС од 1994 са 18 год сам дигнут и послан на прву линију .После рата сам отисао у иностранство где ми је дијагностивикован ПТСП и анксиосно депресивни поремецај пре пар година вратио сам се у РС и немам право на здравствено осигурање ,Колико људи који су просли кроз рат има психолоске и друге последице по здравље а они нису удостојили да тим људима обезбједе цак и да се бесплатно љеце.Мени је лако ја цу да се љецим вани али зао ми је људи који су остали овде ,немају право на љецење и а многи зиве у теском сиромаству .На насом зноју и крви су постали милонери па могли су макар тим људима дати да се бесплатно љеце

ОДГОВОРИТЕ
Name

Слобода

10.03.2024 13:22

Јадна је то странка,која није могла изњедрити из свог чланствса бар ВД председника странке.Ово је све више него вријеђање интелугенције.чуј незнамо ми како је њима тешко одрицање њиховог конфора.Они стварно мисле да смо луди.Чуј Игор прави менаџер добија све тендере.Опљачкаше цјели ентитет.Па у праву су ми очито и јесмо луди.Само су они паметни.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Тд

10.03.2024 13:27

Нема љиго времена, на фарми треба да опслузује зенке

ОДГОВОРИТЕ
Name

321

10.03.2024 14:04

соњице какооно иде кадаје бог отац стано дојде син блазени

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пост ени народе

10.03.2024 14:07

Ако имате,бар зрно мозга,не излазите на изборе.Не дозволите,да нас јос висе понизавају. Нека сатанисти раде ста им воља,као И до сада,за друго И нисмо,Ко има овце и косе,нека одведе на гласацка мјеста,ми смо капитулирали Дудуковим доласком.Мозда овце употријебе мозак боље,него ми,безмогаси!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пдп

10.03.2024 14:20

Ко ће наследити тетка

ОДГОВОРИТЕ
Name

Пањик

10.03.2024 14:21

ОВО ВИСЕ П..ДА РОДИТ НЕЦЕ ДА МОГУ БИТ ЉУДИ БЕЗ ПОСТЕЊА ОБРАЗА И КАРАКТЕРА ТО ЈЕ ПОЗНАТО А ДА БУДЕС ОКОРЈЕЛИ ДИКТАТОР СМРДЕЗ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соколац

10.03.2024 14:33

Секта

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ана

10.03.2024 14:47

Фуј багра гора од амброзије неможеш је се ријешити само се више шири и неће престати док се и последњи поштени србин не исели из ове сатанистичке државе

ОДГОВОРИТЕ
Name

Теби мени

10.03.2024 14:59

Ваљда сви знамо да риба смрди од главе није ми јасно штоће Игору ова зајебанција са политиком,боље би му било да се стим новцем кои има повукао у мирне воде и живио живот лијепо са дјецом и женом него овако да га развлаче као праћку.Сви до неког периода владају дође кртица и оде све у амбис памет у главу штоће ти политика.

ОДГОВОРИТЕ
Name

дража

10.03.2024 15:01

У ваше редове се једино не могу увући поштени и способни

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мишо

10.03.2024 17:18

Дали је тај Насљедник вратио кредит од Три милиона кои је добио да се не дрогира боље да нешто ради како рече његов тата како вас више није срамота ове јадне биједе и ове државице крвљу натопљене од наших јунака кои за њу изгинуше бојите ли се бога ако се небоите судства све сте приватизовали Суставо,Полицију,Сипу,Тужилаштво све је на вашој страни и не мислите престати са крађом кад вам је више доста гласници једни.Гдје год су паре ви сте ту као хијене вребате плијен.

Name

Прасеци

10.03.2024 15:18

Овога треба убити под хитно ако мислимо да зивимо овде и даље у супротном морамо сви бјезати

ОДГОВОРИТЕ
Name

Леми

10.03.2024 15:20

Да видим хоце ли бити успјесан кад тата оде са трона,све његове фирме добро послују јер ко не послуса Милино наредјење нестане преко ноци

ОДГОВОРИТЕ
Name

Требор

10.03.2024 15:37

Немојте тако мали је био незапослен знате и сами на сједници је рекао дјеца ми ско немају шта да је

ОДГОВОРИТЕ
Name

јаса

10.03.2024 16:07

Знаци Династија ДОДИК.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Кнез

10.03.2024 16:13

Ви ћете умрети од лажи и обмана

ОДГОВОРИТЕ
Name

БАЊА ЛУКА

10.03.2024 18:26

КРАЉ РЕКЕТА И СТРАХОВЛАДЕ ИГОР. ВИДИТЕ МИЛЕ КАКО УМОТАНО ПРИЧА ПРИЧУ НАРОДУ И ЧЛАНОВИМА СЕКТЕ КАО ДА СУ СВИ ИМБЕЦИЛИ И ДЕБИЛИ.... ВРИЈЕМЕ ЋЕ ПОКАЗАТИ МОЖДА И ЈЕСУ!!!?!!!!САМО УЛИЦА МОЖЕ СВИМА ПОМОЋИ ДА ОПСТАНУ!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Горан

10.03.2024 19:51

За све је крив народ. Народ види и зна да државом влада мафија и криминални режим а ли ћути. Највише кривим академску заједницу, професоре Универзитета и наше свештенство које ћути јер их мафија купи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Реално

10.03.2024 19:54

Цуј изабрацемо једногласно дал је видовит или његови послусници морају теско нама сњима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бакинци

11.03.2024 17:20

Дасак вјетра са Балкана,, је освјезио свој новцаник и своје царство. Продао је МТЛ, јасеновацку градју, бање, суме и свој народ, све је продао....такав монструм се висе неце родити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Сања

12.03.2024 10:29

а ми цемо гласати овог пута ГЛАСНО

ОДГОВОРИТЕ
Name

ПП

12.03.2024 14:37

Е то вам је крај.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Урош

12.03.2024 23:32

Чуј да се нису увукли лопови у снсд па пуно је лаксе наћи и на прсте пребројати поштене у тој странци!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Зорен

13.03.2024 13:23

Добар начин да Д га ухљебила није могао саставити крај са крајем Доказ дсе Додо понаша као да је РС приватна прћија његова дедовина. Много је Српских синова дало своје животе да би је један ТАЈКУН ПРИВАТИЗОВО.. ТУГА.. 😪

ОДГОВОРИТЕ
Name

РАЈНА

13.03.2024 15:13

КРАЉЕВИ УМИРУ , КРАЉЕВСТВА ПАДАЈУ САМО СЕ У РЕПУБЛИЦИ СРПСКОЈ ФОРМИРА МОНАРХИЈА ,

ОДГОВОРИТЕ