Тања Савић о удаји за пилота: Жеља ми је да обучем венчаницу!

Певачица Тања Савић је након турбулентног односа са бившим мужем и борбе за старатељство над наследницима, коначно вратила веру у љубав и пронашла животног сапутника.

Забава 26.02.2024 | 18:42
Тања Савић о удаји за пилота: Жеља ми је да обучем венчаницу!

Тању су медији затекли на аеродрому у Београду, која им је том приликом открила своје планове за будућност.

- Након албума следи Арена, ја сам мојој публици то дужна. Сигурно ћу плакати. Волела бих да ми синови, мама и тата буду ту у првом реду, баш због тога што никада нису били. Не постоји нико у мојој околини ко ме критикује, то може да буде само од људи које волим и који ми значе, јако ми је драго што сам то довела у ред. Некако зрачим другачије - била је искрена Тања, па открила шта спрема свом 11 година млађем дечку за рођендан, који је по занимању пилот:

Tanja Savić<спан цласс="имгСоурце">ФОТО: ПРИНТСКРИН/ИНСТАГРАМ

Сад му припремам једно изненађење, он ништа не зна. Он заслужује све најбоље. Ја сам пронашла особу која је као и ја. То би саветовала свима, да нађу своју сродну душу, срећна сам што смо слични без обзира на разлику у годинама. На свом примеру сам видела да су године само број, много је битније да ли вас неко поштује и да ли је неко ту за вас, то је најважније - рекла је Тања, па проговорила о удаји:

- Ја сам увек сањала да носим венчаницу, нисам је никада носила, а волела бих да је носим. Можда ће се и остварити то, лепо се слажемо, а у њему сам пре свега нашла пријатеља и подршку. Синови су га прихватили, баш се воле - изјавила је Тања.

(Курир / <а хреф="хттпс://www.блиц.рс/забава/непрепознатљива-тања-савиц-скроз-променила-имидз/цбј64ер" таргет="_бланк" рел="ноопенер">Блиц)

Коментари / 0

Оставите коментар