Пријетње ножем српским дјечацима у Лапљем Селу

Двојица Албанаца пресрела су аутомобилом групу од петоро српских малолетника у Лапљем Селу код Грачанице и, уз псовке и претње ножем, од деце су тражили да кажу да је њихов председник Хашим Тачи, те да председника Србије називају погрдним именима, преноси РТС.

Србија 24.02.2024 | 12:20
Пријетње ножем српским дјечацима у Лапљем Селу

Како се наводи, инцидент се догодио у петак око 22.00 часа у непосредној блилзини Средњошколског центра, где су дечаци седели на клупи, када се уз шркипу кочница надомак њих зауставио црвени "тигуан".

Помисливши да возач жели да упита за пут до Приштине, српски малолтетници су се приближили аутомобилу, из кога је возач, уз псовке и погрдне речи, од њих захтевао да скандирају Тачију и вређају и погрдниим именима називају председника Србије Александра Вучића.

Како је за РТС испричао родитељ једног од малолетних дечака, деца су се разбежала, али је возач аутомобилом препречио пут двојици, извадио нож и наставио да их прати, док је његов сувозач све време догађај снимао телефоном.

Деца су успела да побегну, а нападачи су наставили кретање у правцу Приштине.

Случај су родитељи пријавили полицији у Грачаници.

(Тањуг) Фото: РТС

Коментари / 4

Оставите коментар
Name

Дарио Дјапа

24.02.2024 13:37

Вуцибатине Албанске који претите Српској деци нозевима сте кукавице Прецедник је Александар Вуциц а не вас Злоцинац

ОДГОВОРИТЕ
Name

Рики

24.02.2024 13:50

Прерусит се у каквог старца а испод капута подрезак па када извади ноз или поцне малтретирар сасут му сацму у главурду па куд пукло да пукло. Овако никада неце бити краја. Све це уцесталије да се десавају овакве ствари па када влада не стити становнике мораце се сами заститити

ОДГОВОРИТЕ
Name

Богдан.

24.02.2024 14:06

Ту само пуске у руке И церат говна откуд су досли

ОДГОВОРИТЕ
Name

ЛАВ

24.02.2024 19:32

Ало. Што ће малољетна дјеца у 22.00 х на улици.

ОДГОВОРИТЕ