Prijetnje nožem srpskim dječacima u Lapljem Selu

Dvojica Albanaca presrela su automobilom grupu od petoro srpskih maloletnika u Lapljem Selu kod Gračanice i, uz psovke i pretnje nožem, od dece su tražili da kažu da je njihov predsednik Hašim Tači, te da predsednika Srbije nazivaju pogrdnim imenima, prenosi RTS.

Srbija 24.02.2024 | 12:20
Prijetnje nožem srpskim dječacima u Lapljem Selu

Kako se navodi, incident se dogodio u petak oko 22.00 časa u neposrednoj blilzini Srednjoškolskog centra, gde su dečaci sedeli na klupi, kada se uz šrkipu kočnica nadomak njih zaustavio crveni "tiguan".

Pomislivši da vozač želi da upita za put do Prištine, srpski maloltetnici su se približili automobilu, iz koga je vozač, uz psovke i pogrdne reči, od njih zahtevao da skandiraju Tačiju i vređaju i pogrdniim imenima nazivaju predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

Kako je za RTS ispričao roditelj jednog od maloletnih dečaka, deca su se razbežala, ali je vozač automobilom preprečio put dvojici, izvadio nož i nastavio da ih prati, dok je njegov suvozač sve vreme događaj snimao telefonom.

Deca su uspela da pobegnu, a napadači su nastavili kretanje u pravcu Prištine.

Slučaj su roditelji prijavili policiji u Gračanici.

(Tanjug) Foto: RTS

Komentari / 4

Ostavite komentar
Name

Dario Djapa

24.02.2024 13:37

Vucibatine Albanske koji pretite Srpskoj deci nozevima ste kukavice Precednik je Aleksandar Vucic a ne vas Zlocinac

ODGOVORITE
Name

Riki

24.02.2024 13:50

Prerusit se u kakvog starca a ispod kaputa podrezak pa kada izvadi noz ili pocne maltretirar sasut mu sacmu u glavurdu pa kud puklo da puklo. Ovako nikada nece biti kraja. Sve ce ucestalije da se desavaju ovakve stvari pa kada vlada ne stiti stanovnike morace se sami zastititi

ODGOVORITE
Name

Bogdan.

24.02.2024 14:06

Tu samo puske u ruke I cerat govna otkud su dosli

ODGOVORITE
Name

LAV

24.02.2024 19:32

Alo. Što će maloljetna djeca u 22.00 h na ulici.

ODGOVORITE