Дволично је што се Додик жалио Путину на опозицију, је ли опозиција крива што он ради против Русије?!

„То је дволично да се озбиљном и утицајном човјеку, посебно међу нашим народом, жалите на опозицију. Шта Вам смета опозиција? Да ли опозиција крива за све што сте Ви радили против Русије? Познато да санкције БиХ према Русији постоје, ма колико се Милорад Додик упињао да то није тако.

Република Српска 22.02.2024 | 22:51
Дволично је што се Додик жалио Путину на опозицију, је ли опозиција крива што он ради против Русије?!

„Посјете Русији су добродошле као начин одржавања добрих односа према народу и земљи са којима постоји дубока и емотивна везаност Срба али није добра Додикова игра емоцијама људи ради личне промоције и користи“, рекао је Милан Миличевић, предсједник СДС-а у емисији „МАТ“ БН телевизије.

Миличевић објашњава о каквом се виду манипулација ради.

„Током једне од тих посјета прије неколико година нам је, наводно, обећан повољан кредит који никад нисмо добили. Прошли пут нам је Додик из Русије дошао са причом да, због историјских и пријатељских веза, договорено да, без обзира шта се буде дешавало на тржишту природног гаса, неће доћи до поскупљења плина у Српској.

Знамо да је, из различитих разлога, дошло до поскупљења од 100 одсто, док је у исто вријеме у Србији у односу на Источно Сарајево цијена била дупло мања. Дакле, ради се о великој манипулацији којом се Додик игра емоцијама нас у Српској загледаних у Русију“, истакао је Миличевић.

Он је додао да озбиљан државник тражи пријатеље свуда у свијету.

„Нама су потребни партнери и пријатељи и у Европској унији, Америци и Кини и једна озбиљан државник их и тамо тражи ради просперитета народа који представља“, сматра Миличевић.

Додаје да је посебно дволично то што се Додик руском предсједнику жалио на опозицију.

„То је дволично да се озбиљном и утицајном човјеку, посебно међу нашим народом, жалите на опозицију. Шта Вам смета опозиција? Да ли опозиција крива за све што сте Ви радили против Русије? Познато да санкције БиХ према Русији постоје, ма колико се Милорад Додик упињао да то није тако.

Ко је дошао као дашак свјежег вјетра на Балкану у име НАТО савеза, ко је потписао све документе који се односе на приступање НАТО савезу и том НАТО пројекту? Ко је довео Српску на руб сиромаштва и пропасти и за вријеме чије владавине је Српску напустио огроман број људи“, упитао је Миличевић.

Путину прича како је против Запада, којем се приклонио, поклонио и клекнуо пред њим на кољена, истиче Милан Миличевић.

(БН)

Коментари / 30

Оставите коментар
Name

Са Русима

22.02.2024 23:56

...само ми одржавамо емотивне везе...највећа глупост! Па Руси су Азерима помогли да се ријеше Јермена из НГК - из користи! Руси су опет добри с Чеченима из користи. Руси су заратили са Грузијом, издали Јермене, напали Украјину, сјебали везе са Бугарском и Грчком - све православне државе... Само ми имамо емотивне везе са Русијом!? Дебили смо до сржи!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Хе хе

23.02.2024 09:55

Те ,,емоције,, имају само они који лове у мутном и користе друштвене и природне ресурсе а народу уваљују маглу о неком братству, тако да наш главни баја испаде нај емотивнији

Name

Идеално

23.02.2024 10:17

Свака цаст на коментару. Русе ко није упозно и незна ко су, ста су и какви су... Па они овде код нас прицају нама како постоји бијели хљеб... Они старији знају кàд се код нас поцео правити и пеци бијели хљеб...

Name

Зоран

23.02.2024 10:39

Руси су господине ако ниси знао од Јермена дигли руке кад су ти исти Јермени у рату са азерима тражили руску помоћ а суровали са америма и уводили Русима санкције бас онако као што би неки и овдје хтели.

Name

Тито

23.02.2024 11:15

Па већ једном одлучите, јел Додик уз Русе или против Руса. Сад овако, сад онако, како вам одговара, ни сами не знате шта причате. Јадна опозиција, млати Додик с вама као са крпом.

Name

Ре тито

23.02.2024 15:30

Е,цопава булало.

Name

Милорад

23.02.2024 01:15

Додик се отргнуо контроли западних служби које кроје судбу на нашем Балкану.Можемо да га волимо или не али кад оде са сцене има да нас нема.Тј.ако оде све ће да нам буде по старом јер ће се инсталирати нови кадрови који ће радити у туђем интересу и биће све исто.Многима ће ово звучити полтронски или пристрасно али нека свако запамти ове ријечи.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ОН

23.02.2024 09:55

Он све ради, да ми као народ нестанемо из БиХ! У рату се брани оружјем у миру економијом. Економски су стабилни властодршци, јер су покрали јавни новац, а вецина народа, још мало ће , са “пластичним кантицама” ићи да му се “улије чорбе” у јавне кухиње, ако и њих буде.Сад се дочепали да литијум “рове” јер нема висе никаквих извора, да се новац производи, а странци све обуставили. Није ми јасно зашто се толике године задуживао од странаца и довео нас до пропасти. Сад по лову у С.Арабију, а борци нека “пусе”!

Name

Идеално

23.02.2024 10:29

Ето те твоје ријеци су нај веца глупост сто нормалан цовјек мозе процитати. Прво, нас нема нигдје а он јос влада и то нас нема због њега. А свакако да је он све урусио и јос це да уруси. Нецу висе ја писати, остало процитај у коментару одма испод твог, мозда ти мало буде јеасније...

Name

Каква Русија

23.02.2024 01:16

...јебала вас Русија! Шта ми имамо с њима заједничко? Ништа! Православље? Ни то не поштују Руси а камоли ми! Они више са муслиманским земљама имају боље односе и бртаскији су него са нама!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Добар дан,

23.02.2024 03:24

Ја сам за функционалну БиХ у границама сто и данас. Градјанска по мом мисљењу би требала бити. Но искрено скоро 30 година послије рата нико не једе златним касикама осим политицара. Нико нема плате да зиви као богатас осим политицара. Нико нема куце и земљиста и зграде као политицари! То је веома мали проценат становниства у БиХ! Да Злато је ограницено! Вецина гладује зато сто Политицари неце једни са другима и то Исти ти горе наведени зарад лицног богацења, Но ста ја вама новинарима слицно и помињати и требам. Но, Ја мислим овако: 1. Смијени ове политицаре или гласањем или како год кад покрасе све изборе 2. Ако не мозе под 1 подијели болан БиХ па нек нас воде ови исти бице јос и горе онда 3. Ако не иде 2 дајте све Јапанцима они це знати ста це од ОВАКО БОГАТЕ земље са свим богатствима 4. Ако и Јапанци неце онда Сви напоље у западне земље и оставите ове сто владају да владају сами собом! 5. Ех Нек задњи Нормалан угаси свјетло :-) 6. Јер ако ниста од пријасњих 1-4 Хмм... Алтернатива 5 је мозда и најбоља

ОДГОВОРИТЕ
Name

Стаљин

23.02.2024 04:33

послати депеше у Русију колико је опљачканих пара у РС, Додиг депоновао у Русији преко Сердара и других.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Заборавио

23.02.2024 08:50

Сам. Алтернатива 7, свако себи РС и Федерација подијеле се. Па ако не буде ишло или коме не буде ишло враћамо се на опцију 5 свак у својој соби-кући гаси свјетло

Name

дудук

23.02.2024 04:36

Путин је овим одликовањем злочинца Додига нанио Србима у РС/БИХ велику штету, опозиција да тражи да Путин повуче одликовање, као што је Лавров врнуо му икону.

ОДГОВОРИТЕ
Name

ре

23.02.2024 06:48

Коме ви то докторе причате, сит се гладном не разумије и нагомиланим проблемима који се неће никада ријешити у режиму РС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Постен

23.02.2024 07:23

Каква је то емотивна веза.???Једино сто вам је вјера иста И ниста друго .Па види се какав је владар садасња русија.Ко год стане путину на зуљ дозиви синдром изненадне смрти задњи је наваљни па пригозин а оне сите да не набрајам.Да неговоримо оно 44 кад су руси помогли у ослобадању Београда И једног дјела Србије па онда су на хиљаде зена силовали пљацкали И убијали по Србији а И послије се зна како су владали по цијелој истоцној Европи

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гени су ти

23.02.2024 10:02

Руски, словенски, обрати пазњу на језик да ли је слицан руском или неком другом, а засто?! И не треба ти висе никакав показатељ за далека времена везу истину у њима.

Name

А тебе

23.02.2024 10:05

Ни вјера не мозе раздојити од руских гена и корјена које имас са руским свијетом.

Name

Рефик

23.02.2024 07:35

Ајмо нерадници и бетери, чекам коментаре .

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ма

23.02.2024 07:38

Ми Срби смо негдје кроз историју погријесили..неки догадјаји су нам промијенили судбину.Засто у Бг нема улице А.Карадјордј. Ко уби краља Александра О. и због цега,и засто Србија висе воли Обреновице него Карадјордј....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Бране

23.02.2024 07:40

Нај веци упитник је да се и сами Руси одрицу политике Путина док се наси такмице ко це бити веци полтрон Русима

ОДГОВОРИТЕ
Name

Петар

23.02.2024 07:41

Сподоба Додик гдје није отишао није нас ни обрукао.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Дриугаувугла

23.02.2024 07:54

Па Милицевицу,узми оловку у руку и писи писмо Путину ,све овако као сто си цјелокупној боранији образлозио у тв емисији,мозда стварно цовјек није у току ко је Бурле .Ти и теби слицни само се у медијима појавите и боранији преносите исту мантру која је вец позната и оном првацицу са хитом дјес лопов'.Подузмите конацно несто конкретно ,изведите народ на улицу вец једном ,пробудите се конацно док није касно .Поздрав за Вукана ,јединог искреног борца за правду и ред.

ОДГОВОРИТЕ
Name

х

23.02.2024 08:27

Да, а јадни неинформисани Путин га одликује за све лоше против Русије што је урадио.... Баш лијепа причица овог чикице....

ОДГОВОРИТЕ
Name

Јоја

23.02.2024 09:44

Не живим ја од те емотивности из Русије. Нисам до сада видио да има позитиван резулта, Шта је са рафинеријом Брод и Модрича. Гдје је ту емотивна веза стотине радника отпуштено а рафинерије у тешком губитку.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Идеално

23.02.2024 11:21

И то отпустени у нај вецем броју борци, управо они сто су у рату гинули, бранеци и одбранили те рафинерије...

Name

Весна

23.02.2024 09:48

Мену је жао Срба рецимо у Њемачкој или Шведској које немају ту ,,ЕМОТИВНУ ВЕЗУ,, са Русијом.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Корисно је

23.02.2024 10:08

Да БиХ буде посматрац БРИКС.

ОДГОВОРИТЕ
Name

//

23.02.2024 10:42

Ко фол Санкције увели ДОДИКУ. Нема кредита са Запада. Да би притисли Народ на све, па и властито уништење. НАРОД ТРЕБА ДИЋИ УСТАНАК. И СВУ ВЛАСТ СМИЈЕНИТИ.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Емоције

23.02.2024 11:00

Емотивна веза рафинерија и дугови до гусе...Ко је год досао овде опљацкао нас је и отисао лагано а и ови са наси са њима једва доцекају да и они успут бркове омасте...Само се питам јели вам доста икад?

ОДГОВОРИТЕ