Тешко ономе коме Додикови помажу, кад тад ће их то прескупо коштати

- То што каже престолонаследник Додик, како је Милојко Спајић својевремено долазио код њега у Бањалуку како би му се помогло на јачању политичке организације којој припада није ни једног момента изненађујуће. Ту заправо само изненађује то што Додик млађи такве детаље отворено износи у јавност, што открива стари породични манир Додикових да су склони да играју на двије карте а када интереси јењају онда су склони све урадити како би девалвирали свог некадашњег сарадника.

Република Српска 20.02.2024 | 11:28
Тешко ономе коме Додикови помажу, кад тад ће их то прескупо коштати

Ово је казао шеф посланичког клуба СДС у Народној скупштини Републике Српске Вукота Говедарица, коментаришући јучерашњу изјаву Игора Додика, организационог секретара СНСД-а и сина предсједника Републике Српске о црногорском премијеру, 

"Није господски али са друге стране није ни забрањено у политици", наводи Говедарица и додаје да се сјећа како је некада раније стари Додик на идентичан начин пропирао кроз прљаву воду многе друге који му нису били по вољи.

"Подужи је списак тих људи, од некадашњих СДС-оваца и осталих са политичке сцене у Републици Српској до Бориса Тадића и других. Да не спомињем увреде на рачун Томислава Николића и Александра Вучића. Додикови су напросто такви карактери. Дјелује помало непримјерено али се јавност у Републици Српској  навикла на такав ниво комуникације. Сада нека се навикавају и остали који су са њима тикве садили", наглашава Говедарица.

Као што рекох, каже он, склони су да играју на двије карте.

"Из ове изјаве види се да су Додикови урадили доста тога, наравно тајно да изађу у сусрет политичкој организацији „Европа сад“ док су истовремено и отворено преферирали „Коалицију за будућност Црне Горе“ односно нашу, како то ми волимо да кажемо српску опцију у Црној Гори", каже Говедарица и додаје да је сликовита стара изрека да једино сира има џабе у мишоловци.

"Све у свему, изгледа да је Спајић један од ријетких који их је успио изварати. Честитао бих Спајићу али ми не прија што се у свему томе црногорски премијер морао оградити од Дана Републике Српске", казао је Говедарица.

Подсјетимо да се организациони секретар СНСД-а Игор Додик,  јуче окомио на предсједника Владе Црне Горе Милојка Спајића због његових изјава о Дану Републике Српске.

"Милојко Спајић, са којим сам имао јако коректан однос, помагао му да дигне странацку инфраструктуру у ЦГ и који је долазио у Бањалуку да подржи Дан Републике Српске и који се дивио како се боримо са свим, након Ескобара добије амнезију и изјави како је Дан Српске неуставан", навео је, између осталог, Игор Додик.

(БН) Фото: БН

Коментари / 17

Оставите коментар
Name

Душан

20.02.2024 11:39

Па ЦГ хоће у ЕУ мора се понашати ко ЕУ

ОДГОВОРИТЕ
Name

Мудо херцег рудо

20.02.2024 12:12

Дјон

Name

Нарцисоидни цар баја страшни

20.02.2024 14:06

Један лик, некад у француској рече: ,,држава, то сам ја,, а у риму луди нерон запалио властити град. Ал за нашу самозвану дивовску политичку громаду, милета, нису у том самодопадању ни до кољена. Једва измувао задњи мандат и требао би се бар покрити по ушима и рјеђе правити циркус са народом

Name

Вукота

20.02.2024 11:42

,,не греши душу зар ниси запазио да су све јавне кухиње затворене а борци не преврцу по контејнерима дјеца се уредно лијеце Миле и Игор су за ту гурнули руке дубоко у џеп,,зато татко има буџет 56 милки

ОДГОВОРИТЕ
Name

Вукота

20.02.2024 12:01

Вукота поведи народ, буди градонацелник .Бањалуцани су те подржали и подржавају, ти и Вукан спасавајте ,народ вас воли ,искрени и поштени сте.требају нам људи од образа И части а ви сте ти!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.02.2024 15:55

Тако је, ова двојица имају огромну подршку народа и чуди ме како већ не владају Републиком Српском. Посебно их уздиже вјерно служење војног рока у Војсци Републике Српске.

Name

Ре

20.02.2024 17:27

Тако је, ова двојица имају огромну подршку народа и чуди ме како већ не владају Републиком Српском. Посебно их уздиже вјерно служење војног рока у Војсци Републике Српске.

Name

Ре

20.02.2024 18:01

Тако је, ова двојица имају огромну подршку народа и чуди ме како већ не владају Републиком Српском. Посебно их уздиже вјерно служење војног рока у Војсци Републике Српске.

Name

Амбасада САД

20.02.2024 12:04

Милорад Додик,са којим смо имали јако коректан однос, помогли му да дигне странацку инфраструктуру у РС и који је долазио у Амбасаду да подрзи наше акције и који се дивио како се боримо са СДСом, након Путина добије амнезију и изјави како је дан српске уставан.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Гојко

20.02.2024 12:05

100 година строгог затвора + плус да вратиш све паре. Е то је твоја будућност. И татина. Твој тате.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Народ

20.02.2024 12:23

Уздамо се у Вукоту и Вукановица БЛ је уз вас!!!!!!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Фочак Р. К.

20.02.2024 12:30

Осилили се сељачићи, претворили се у регионални фактор. Од Загреба се треба учити односу према таквом, пасјем накоту. Не заслужује то однос који заслужује живо биће.

ОДГОВОРИТЕ
Name

Опет

20.02.2024 12:52

Само бацате народу прашину у очи. Никад ништа конкретно. Наравно нећете објавити коментар

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

20.02.2024 13:46

А шта си ти овдје рекао да те не објаве.

Name

Волга

20.02.2024 15:49

Брате Вукота, попусти мало траћарење ко жене уз кафу. Народ хоће од тебе да чује коју о Русији, Украјини, судбоносној борби добра и зла, националном јединству и националној стратегији. Не може се придобити српски народ траћарењем (па макар било и тачно). Осуди ЕУ, ОТАН, западне ђаволе, играј на карту Истока и Брикса (и мислима и дјелом). Огради се о колеге који траже своје мишљење код марфија и њемачког туристе. Пишем ти ово, брате, јер још једино (од опозиције) у тебе имам наду и вјеру. Поздрав са Романије!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре Волга

20.02.2024 18:20

Првокласно национално потање је колико нас има овдје, колико це нас бити за 10 година? А како зивимо, какво смо друство изградили, ста у том друству функционисе, осим сироко распрострањене корупције, засто правосудје не ради, и то су вазна питања?

Name

Слоба

20.02.2024 22:34

Гостујуци у једној емисији тривиц је изјавио да његови радници имају плату вецу од 1000 км па ме занима како је то минималац од 900км утицао на повецање цијене хљеба у мањи

ОДГОВОРИТЕ