Ердоган потписао: Шведска корак ближе чланству у НАТО

Реџеп Тајип Ердоган потписао је ратификацију шведске кандидатуре за чланство у НАТО-у, коју је усвојио парламент, објављено је у службеном листу Турске.

Свијет 25.01.2024 | 21:41
Ердоган потписао: Шведска корак ближе чланству у НАТО

Турски парламент подржао је приступање Шведске на гласању у уторак. Мађарска је сада једини савезник у НАТО-у који није ратификовао приступање Шведске, преноси АП.

Турска је одлагала одобрење за чланство Шведске више од годину дана, оптужујуц́и ту земљу да је превише попустљива према организацијама које Анкара сматра безбедносним претњама.

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Ма

26.01.2024 00:08

Ма могу се договорити и Земља и Марс, само се наше рогоње не могу ни око чега договорити осим лоповлука!

ОДГОВОРИТЕ
Name

Соњица

26.01.2024 08:21

Бесмислено .Свакако би те земље биле на услузи НАТО .Ај кобива има их висе .Ста је рекао Кенеди .Ако са Кубе падне ракета на Америку да це Америка гадјат Русију .Па могу и Руси да казу да ако америцке ракете буду из било које друге дрзаве гадјале Русију да це Русија прво гадјат Америку ..А НАТО је америцка говнарија . Америка је и напала Ирак јер је знала да Садам нема нуклеарно орузје .Да је имао неби га ни смјели напасти .Садам је имао нафту и новац . Све однесено из Ирака ..Али могао би бог да дадне да цијела Америка буде као Зомби по улицама Филаделфије .Америка мора да отима јер другације не мозе опстати.А огадио ми се и руски подарак који се мора увијек врацати .Поклоне па отимају бомбама. Фуј .Иран ако ако заиста има нуклеарно орузје онда га Америка неце напасти јер је прпа Израелу .Двије нуклеарне и Израел оде мирисат траву одоздо ..А засто Русија неби наорузала Иран исто као сто Америка наорузава Украјину . Треба ..Иран је зид за апетите пљацкаса који мисое да је свијет њихова прција

ОДГОВОРИТЕ
Name

лик

26.01.2024 17:45

Ракете на Куби су биле руске, а не кубанске мајсторе. Тако не замајавај се глупостима.