Ухапшено лице из Дервенте због разбојништва

- Полиција је у Броду ухапсила лице из Дервенте чији су иницијали М.С. осумњичено за разбојништво на магистралном путу Брод-Оџак, саопштено је из Полицијске управе Добој.

Република Српска 24.01.2024 | 12:53
Ухапшено лице из Дервенте због разбојништва

Полицијској станици Брод у понедјељак, 22. јануара, у 22.25 часова, пријављено је да су непозната лица у бродском мјесту Доњи Клакар пресрела два возила која су се кретала магистралним путем Брод-Оџак и уз пријетњу пиштољем узела новац од лица у возилима.

Лице М.С. ухапшено је јуче због основа сумње да је извршило кривична дјела разбојништво и недозвољена производња и промет оружја или експлозивних материја, наведено је у саопштењу.

Из полиције су додали да је на основу наредбе Окружног суда Добој извршен претрес лица М.С, возила и локација на подручју града Дервента које користи, приликом чега су пронађени предмети који се могу довести у везу са извршеним разбојништвом, као и ручна бомба.

Ухапшено лице ће уз извјештај о извршеним кривичним дјелима бити предато у надлежност Окружног тужилаштва Добој. 

(Срна) Фото: Илустрација 

Коментари / 3

Оставите коментар
Name

Лав

24.01.2024 13:26

Баш се питам ко би то из Дервенте могао бити😀

ОДГОВОРИТЕ
Name

Ре

24.01.2024 15:32

Не знам што штите разбојника. Пуно име и презиме да град зна ко је тај лопов. Треба га етикетирати, а не иницијале писати. Јавно га линчовати.

Name

Ре Лав

24.01.2024 22:10

Ти то сигурно знаш, напиши. Баш ме занима јер сам боравио неколико година у Дервенти као расељено лице.