Uhapšeno lice iz Dervente zbog razbojništva

- Policija je u Brodu uhapsila lice iz Dervente čiji su inicijali M.S. osumnjičeno za razbojništvo na magistralnom putu Brod-Odžak, saopšteno je iz Policijske uprave Doboj.

Republika Srpska 24.01.2024 | 12:53
Uhapšeno lice iz Dervente zbog razbojništva

Policijskoj stanici Brod u ponedjeljak, 22. januara, u 22.25 časova, prijavljeno je da su nepoznata lica u brodskom mjestu Donji Кlakar presrela dva vozila koja su se kretala magistralnim putem Brod-Odžak i uz prijetnju pištoljem uzela novac od lica u vozilima.

Lice M.S. uhapšeno je juče zbog osnova sumnje da je izvršilo krivična djela razbojništvo i nedozvoljena proizvodnja i promet oružja ili eksplozivnih materija, navedeno je u saopštenju.

Iz policije su dodali da je na osnovu naredbe Okružnog suda Doboj izvršen pretres lica M.S, vozila i lokacija na području grada Derventa koje koristi, prilikom čega su pronađeni predmeti koji se mogu dovesti u vezu sa izvršenim razbojništvom, kao i ručna bomba.

Uhapšeno lice će uz izvještaj o izvršenim krivičnim djelima biti predato u nadležnost Okružnog tužilaštva Doboj. 

(Srna) Foto: Ilustracija 

Komentari / 3

Ostavite komentar
Name

Lav

24.01.2024 13:26

Baš se pitam ko bi to iz Dervente mogao biti😀

ODGOVORITE
Name

Re

24.01.2024 15:32

Ne znam što štite razbojnika. Puno ime i prezime da grad zna ko je taj lopov. Treba ga etiketirati, a ne inicijale pisati. Javno ga linčovati.

Name

Re Lav

24.01.2024 22:10

Ti to sigurno znaš, napiši. Baš me zanima jer sam boravio nekoliko godina u Derventi kao raseljeno lice.