Рат се наставља: Мира јавно прозвала Мају да није млада и да пева јадно!

Цела прашина дигла се пошто су Маја Беровић и Цеца Ражнатовић представиле нову верзију дуетске песме "Не рачунај на мене", коју су у оригиналу извеле Цеца и Мира Шкорић.

Забава 16.01.2024 | 17:37
Рат се наставља: Мира јавно прозвала Мају да није млада и да пева јадно!

Беровићева је у једном интервјуу колегиницу није назвала именом, него "она", што је изазвало Шкорићеву да се огласи на Инстаграму, поручивши да она (Маја) није млада певачица.

Маја Беровић је најпре изненадила све када је открила да би другачије реаговала на месту колегинице Мире Шкорић, те и да би она била јако захвална.

Ове речи извеле су из такта Миру, која је сада својим коментаром изазвала праву буру.

Mira ŠkorićФОТО: ПРИНТСЦРЕЕН ИНСТАГРАМ

- Драги моји, пошто се она (ја) Мира Шкорић, нисам оглашавала ни за једне медије и не могу више да ћутим док ти лајеш. Теби ћу рећи мала неваспитана недопр*** глупа**. С обзиром да твоја распала менторка читав свој живот подмеће друге за сопствене ратове и ти си насела. Пресрећна сам када млади добри певачи ураде обраде старих песама, ти ниси млада, а и певаш јадно. Свака млада Звезда Гранда је за тебе певачина, стварно си 100 динара, како кажеш (никад чула песму). Ти не можеш себе да оживиш, а песма "Не рачунај на мене" живи и без вас две.Могу много горе буди сигурна, зато боље ћути, зато што следећи пут нећу бити овако фина, веруј ми - написала је Мира на Инстаграму.

Када се погледа биографија - Мира Шкорић је рођена 1970. године, има 53 године, док је Маја 1987. годиште, и ушла је одавно у четврту деценију и има 36 година.

Mira Škorić, Maja Berović, Ceca RažnatovićФОТО: ПЕТАР АЛЕКСИЋ, ДАМИР ДЕРВИШАГИЋ

Подсетимо, у нови естрадни рат укључила се и Јелена Карлеуша, која се такође огласила на Инстаграму, где је брутално поткачила не само Цецу Ражнатовић и Мају Беровић, већ и остале певаче.

(курир.рс)

Коментари / 0

Оставите коментар